Prevod počítača Telescopedrive obvode

M

markfan

Guest
Dobrý deň, chcel by som sa pripojiť väčšie motory (DC-servomotory s Encodern f. oboch osiach), na súčasný systém pohonu, v súčasnej dobe sú 9V 0.5 Amper pripojených motorov, chcel by som sa pripojiť 12V 3AH Motors, ako to mám urobiť , že? Existujúci okruh je plne riadený počítačom, rýchlosti sú hviezda-rate, x2, x10, a tak ďalej, vrátane rýchleho zabil rýchlosť. Vzhľadom k tomu, rôznou rýchlosťou sa vyrába thru differnet napätie, som si myslel, že to musí byť možné riadiť IC obvod s týmito rôznymi úrovňami napätia. Aké elektronické curcuit by som potreboval na ouput súčasnej curcuit pripojiť tie výkonnejšie motory? Aj habe teraz plánujú súčasnej obvodu, a ja som žiadny littele o elektronike takže prosím používajte jednoduchý jazyk pre Explane vaše riešenie, ďakujem. S pozdravom, Markus

[Quote = markfan] Dobrý deň, chcel by som sa pripojiť väčšie motory (DC-servomotory s Encodern f. oboch osiach), na súčasný systém pohonu, v súčasnej dobe sú 9V motory 0.5 Amper pripojený, chcel by som sa pripojiť 12V 3AH Motors , ako to mám urobiť? Existujúci okruh je plne riadený počítačom, rýchlosti sú hviezda-rate, x2, x10, a tak ďalej, vrátane rýchleho zabil rýchlosť. Vzhľadom k tomu, rôznou rýchlosťou sa vyrába thru differnet napätie, som si myslel, že to musí byť možné riadiť IC obvod s týmito rôznymi úrovňami napätia. Aké elektronické curcuit by som potreboval na ouput súčasnej curcuit pripojiť tie výkonnejšie motory? Aj habe teraz plánujú súčasnej obvodu, a ja som žiadny littele o elektronike takže prosím používajte jednoduchý jazyk pre Explane vaše riešenie, ďakujem. S pozdravom, Markus [/quote] Ahoj Markus: 12V je jednoduché regulovať. Prúdu motorov sú problém. Čerpajú viac prúdu, potom systém môže poskytnúť, a vyžadovať ďalšie okruh spustiť. Dokážete po schémy? alebo aspoň čiastočne ukazuje výstup mikrokontroléru na súčasnej výstupnej 9V/0.5A?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back