Presný vzťah medzi napätím a dĺžkou tranzistora

G

guzhal

Guest
Ahoj všetkým, na základe môjho chápania úrovne napätia, v ktorom čip bude pracovať, závisí od dĺžky tranzistora. ale nemohol som odvodiť presný vzťah medzi oboma. môže niekto odkazovať ma doc kde nájdem také vysvetlenie. Existujú nejaké iné vplyvnej parametrov, ktoré ovplyvňujú pracovné napätie. Bol by som rád počúvať niektorú z vás Vďaka vopred

Myslím, že neexistuje žiadny osobitný vzťah, ale ako viete, ako vyvíjať technológie, sme mohli urobiť viac slabšie vrstvy oxidov, a preto by sme mali využiť nižšie napätie spôsobiť vyššie napätie preruší vrstva kysličníka. Toto napätie bude závisieť na mnohých veciach, ako je proces, elektrických vlastností oxidu, hrúbka vrstvy a atď Napríklad: ------- technológie ------- -------- VDD 0.35um ------------ ------------ 3,3 -------- 0.25um 2,5 -------- 0.18um, - ---------- -------- 0.13um ------------ 1,8 1,2

Normálne to je odkazovať na obvode, ale v analógovom obvode, nie je to taký prípad, a to najmä v energetickom systéme.

Vďaka za odpoveď Je pravda, že toľko napätie rozhodnutie závisí na mnohých parametroch, vzťah, pre ktorú je to, čo som sa snaží odvodiť. Ako poukázal rfzheng analógovej doméne nemal strink v napätí v porovnaní s digitálnou teraz som sa snaží odvodiť tento vzťah tak, aby pochopili extrémne nízku úroveň fyzickej realizácie. V prípade, že som to bezva budem tlačiť na tabuli. Chcel by som počuť viac komentárov do tej doby ...........

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back