Prepichnutiu a opakovanie v Turbo kód

A

alex king

Guest
Ja som študoval TURBO kód a nájsť proti prierazu a reptition je veľmi ťažké porozumieť. Kto môže vysvetliť mi to, alebo zaviesť dobré knihy môj bože.

Ahoj, možno môžete hľadať na Google slovo "turbo kód tutorial" a nájsť nejaké užitočné odkazy. Tam by malo byť niekoľko tutorial papierov na turbo kód okolo. Štúdie základná myšlienka a potom prebodol kód. Dobré porozumenie pre konvolučná kódy a Viterbiho dekódovanie veľa pomáha. Spomínam si, že je kniha s názvom "opravy chýb kódovania pre digitálnu komunikáciu", ktorá vysvetľuje tie komunikačné algoritmy celkom dobre. Martin

http://www.edaboard.com/viewtopic.php?t=43967&highlight=turbo h ** p: / / www.itr.unisa.edu.au/ Steven ~ / Turbo / h * * p: / / w * w331.jpl.nasa.gov/public/JPLtcodes.html h ** p: / / w * w.ee.surrey.ac.uk / CCSR / Multimedia / projekty / Turbo-kódy / h ** p: / / w * w.ee.virginia.edu / CSL / turbo_codes / h ** p: / / w * w.systems.caltech.edu: 80/EE/Groups/communications / h ** p: / / w * w.inference.phy.cam.ac.uk / Mackay / CodesFiles.html h ** p: / / w * w.eccpage.com / h ** p: / / w * w.crc.ca / sk / html / FEC / home / home h ** p: / / w * w.ee.umn.edu / groups / DDP / Turbo / index.html h ** p: / / w * w.ee.virginia . edu / CCSP / turbo_codes / h ** p: / / w * w.nd.edu / ~ eecoding / h ** p: / / w * w.turbocodes.org / h ** p: / / w * w . csee.wvu.edu / ~ mvalenti / turbo.html PS Možno, že niektoré odkazy teraz nefungujú ...

Ak je u mať určité pochybnosti o prerazenie môžeme pomôcť. tam je celkom dosť, že v oblasti digitálnych komunikácií v Proakis ako prerazenej konvolučná kódy. som našiel vysvetlenie v špecifikácia IEEE 802.11a PHY veľmi jednoduché a satisifying, ako nám dáva praktický postup prerazeniu.

Aké sú rozdiely z hľadiska zložitosti a veľkosti (plochy kremíka) medzi: - Hammingova kódu - Reed-Solomon - Viterbi - Turbo kódy Do Reed Salomon a Turbocodes spotrebúvajú veľké kremíkové oblasti?? Ako sa rozhodnúť, FEC (Forward Error Correction) Pri navrhovaní špeciálna bezdrôtové spojenie?

Prosím odkaz na "mreží a Turbo kódovanie", IEEE Press v Digital & M obilia komunikácie

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back