prepínanie frekvencie a priepustnosť dc-dc Dolac napätie režim

W

wholx

Guest
nazdar,

Som zmätená o vzťahu medzi prepínania frekvencie a šírky pásma z celkového námety prevodník.Čítal som v doc že šírka pásma je potrebné 3 krát menšie, že prepínanie frekvencie, ako je to?

Urobil som okruhu a našli výstupné napätie chybu operačný zosilňovač
doesnt vyzerať konštantnej hodnote až i zvýšenie spínacie frekvencie na omnoho vyššiu hodnotu.pôvodný dizajn je FSW = 100kHz tak aj urobil pásma ako 33KHz s fáza marže = 75degree.Nakoniec potrebujú FSW = 5MHz získať stálu Verramp.môže mi niekto povedať, čo sa stalo s mojím návrhom?som mylne obmedzenia na šírku pásma, ktoré sa prepínania frekvencie?Pridané po 1 hodina 42 minút:Vidím, že ak chceme znížiť výstupné zvlnenia, môžeme zvýšiť výstupné kapacitné alebo prepínanie frekvencie.Chcem vedieť, či je
max hodnota spínacie frekvencie, že menič môže pracovať on?

No, vidíte, že prepínanie napájania je naozaj odobrať-data systému, maximálna šírka pásma je obmedzená na 1 / 2 spínacie frekvencie (Nyquist teor).

Avšak v reálnom svete, je šírka pásma, by mali byť obmedzené na približne 1 / 4 až 1 / 5 z prepínania frekvencie.
Ale to nie je pravidlom.A to je práve horného limitu,
neznamená to, že majú byť vysoké.Šírka pásma môže byť len niekoľko kHz.Si šírku pásma len dostatočne vysoká, aby sa získala prechodné reakcie, ktoré potrebujete, a pritom zabezpečiť stabilitu za všetkých podmienok vstupného napätia výstupné zaťaženie a ďalšie výstupní kapacita, ktorá môže byť doplnená v závislosti na zaťažení.

Spínacie frekvencie môže byť zvýšený, bez teoretický limit, súčasné technológie spustiť do MHz dosahu.Aké limity spínacia frekvencia je rýchlosť o tranzistory, na straty v Magnetics a vinutia a je ťažké riadiť tranzistory (kapacitné zaťaženie), čo v konečnom dôsledku premietajú do vyšších strát.Tiež nezabudnite EMI problémy, ktoré môžu tiež paly úlohu pri výbere prepínania frekvencie.

VVV
to vysvetlenie vždy mi viac ľahko pochopiteľné pochybnosti.I veľmi obdivuji
VVV na svoje vedomosti!

thx VVV.
I prišiel s myšlienkou, že výstup etapy prevodník funguje ako filter, ktorý bude lowpass blokujú vysokej frekvencie a potom dostane dc výstup.je to pravé pre limit spínacia frekvencia do šírky pásma §

wholx Napísal:

thx VVV.

I prišiel s myšlienkou, že výstup etapy prevodník funguje ako filter, ktorý bude lowpass blokujú vysokej frekvencie a potom dostane dc výstup.
je to pravé pre limit spínacia frekvencia do šírky pásma §

rockycheng,
a majú pravdu.i chyba priepustnosť vyrovná converteur s pól výstupu fáze.Len som chcel dať intuitívne názor na dôvod, že šírka pásma je obmedzená Fbw spínacie kmitočet Fs.

, Ale u chlapov niekedy prečítať nasledujúce doc z TI?časť na strane 8, kde
som už zdôraznila, hovorí, že celková šírka pásma musia byť vybraný v rozmedzí Fs/10 <Fbw <Fs / 3.sme použili rovnaké odškodnenie tech v projekte aj práve dokončená.však rozdiel je naša Fs je 100kHz a výstupné kapacitné a indukčnosť je 10uF (s ESR = 10mohms) a relatívne 22uH.kompenzovať nestabilná prevodník, dal som dve nuly v blízkosti pole daná LC.v skutočnosti som urobil návrh vyrovnanie siete s celkovým Fbw = 1MHz a fázy rozpätie 40 stupňov, ale vzhľadom k menšej Fs = 100kHz, musel som znížiť Fbw asi 30kHz a skončil s 75 stupňami fáze rozpätie.ďalšie obmedzovať vzhľadom na rušivého capacitances obmedzené min hodnoty capacitances na odškodnenie, a preto obmedzená na
max hodnotu na odpor, a tým i zisk DC nemožno dosiahnuť na vyššiu hodnotu.

len chcete podeliť s u.akékoľvek pripomienky sú vítané.
Ospravedlňujeme sa, ale musíte prihlásiť a prezerať túto prílohu

Stručne o technických zušľachtené napätie režime Dolac regulačné ...

http://www.intersil.com/data/tb/tb417.pdf

Ste sa vlastne meria zisk-fáze vašej konvertor, alebo ste jednoducho počítať, že?Docela často, čo opatrenia diffrerent, pretože sa jedná o parasitics že nemáte accunt pre.A práve preto, že odškodnenie má BW o 1MHz,
neznamená to, že skutočne niečo robí.
Možná môžete zdieľať hodnoty jednotlivých zložiek (induktor, čiapky, ESR) a spätná väzba komponent.Chcel by som sa pozrieť na nich.

Pokiaľ ide o jednosmerné zosilnenie je príliš malá, Nechcem understand to.Ak ste použili odškodnenie sieti predložené, potom, čo nemá DC cesty medzi chyba zosilňovač výkonu a (-) vstup, takže DC zisk by mal byť obmedzený na operačný zosilňovač,
bez spätnej väzby.

máte pravdu VVV, DC zisku nie je ovplyvnená odozvu siete, ale na vyrovnanie siete zisk medzi jej prvej a druhej nula nula zodpovedá pomeru oboch odpor spätnej väzby v sieti.teda aj pre vyššie frekvencie, je to ako spätnú väzbu, ktorá hrá DC zisk, rovnako ako DC získať na operačný zosilňovač.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back