Prenosové pásmo zisk low-pass Butterworth filter.

S

srutisahoo

Guest
Prečo prenosové pásmo zisk dolnopriepustný filter / Horná priepusť Butterworth filter je 1,586?

Kde ste sa túto hodnotu? Filter zisk závisí na vašom obvode. V pasívnom filtrom, dostanete 0 dB zisku. V aktívny filter, Hain závisieť na konfigurácii obvode.

Dostal som túto hodnotu z Ramakanta A. gayak knihu oddelenie. Je napísané, že v dolnej propust prvého poriadku maslo stojí filter Af = 1,586 tak, Rf = 0.586R1. Rf, kde je spätná väzba odpor. to je vždy konštantný. môže u plz pomôžte mi, prečo je táto hodnota je vždy konštantná?

[Quote = srutisahoo] Dostal som túto hodnotu z Ramakanta A. gayak knihu oddelenie. Je napísané, že v dolnej propust prvého poriadku maslo stojí filter Af = 1,586 tak, Rf = 0.586R1. Rf, kde je spätná väzba odpor. to je vždy konštantný. môže u plz pomôžte mi, prečo je táto hodnota je vždy konštantná ???[/quote] Tie SRE zle

srutisahoo, dont som Ramakanta A. gayak oddelenia knihu, takže nemôžem odpovedať na konkrétnu otázku, bez toho, aby videl obvodu. Všeobecne možno však povedať, môžete získať nejakú výhodu, ktoré chcete v danom kmitočte s aktívnym filtrom, za predpokladu, že otvorené slučky zosilnenie operačného zosilňovača je výrazne vyššia ako požadovaná uzavretej slučky zisk. S pozdravom, Kráľ

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back