Prenosová funkcia pre regulované CODECs

S

szekit

Guest
Ahoj, já jsem sa snažia analyzovať prenosu regulovanej poplatku čerpadlo.poplatok Čerpadlo sa skladá z:

1) step-up zadarmo čerpadlá (zdvojovacou napätie)
2) chyba zosilňovače
3) VCO

poplatok čerpadlá čerpadlá do vin napätia VOUTE.VOUTE je rozdelený podľa jednotlivých odporový delič.rozdelené napätie vdiv je v porovnaní s VREF a rozšírenie na chybu zosilňovač.vo výpise zosilňovačmi priehlavok je podávaný do VCO vytvárať vfreq ktorá potom privádza do poplatku čerpadlá.

ktokoľvek môže zdieľať niekoľko vstupov na analýzu tohto cyklu?Vďaka!

hi znova!

môžete modelovať to, aby ako prvý výstup fáze niektoré známe Rout (možno vypočítať z čiapky veľkosť a frekvenciu) a slučka zisk.Od svojho vedenia rýchlosti, alebo spomaľuje VCO regulovať výstup, bude výstupné fáze vyzerať ako zdroj prúdu, ktorého výstup rastie a padá s chybou zosilňovače.jedna poznámka je, že budete musieť kompenzovať slučku na výstupe chyby koncového zosilňovača, myslím, že je dôvod, prečo chcete, aby model systému!

já bych výpočet alebo simuláciu Rout z pumpy na niekoľko pevných frekvencií (nízka, stredná, najvyššia) na získanie prenosu z výstupu chyby zosilňovač (vstup do VCO) na výstup.Malo by to vyzerať jednoduchý GM-C, kde GM zmien napätia chyba zosilňovač, ale musíte nájsť túto hodnotu GM sami.aspoň to je môj prvý throughts na to - niekto mať akýkoľvek pohľad na tohle?

vďaka!

čo príspevok pólov a núl z poplatku čerpadlo a VCO?

za predpokladu, že poplatok je hnacou silou čerpadlá a variabilné Rload Cload na 10pF, pokiaľ ide o stabilitu, je to len záležitosť uistiť sa, že pole (dominantný pól) spojené s Rload a Cload je oveľa menšia ako prvý pól zosilňovač chyba?Vďaka!Znie 3 hodiny 58 minút:Any help is greatly appreciated.Vkladá 4 hodiny 27 minút:Dovoľte mi odpovedať na moju vlastnú otázku ..

skutočne dominantný pól je výstupom RC zaťaženie.tak, aby pre tento systém musí byť stabilný, prvý dominantný pól chyby zosilňovač musia byť vyššie ako výstupné pole RC.

v mojom prípade, ja potrebné, aby sa ubezpečil môj systém je stabilný pre najmenšie Rload (najväčšie zaťaženie prúd) a Cload.

Ano, já bych súhlasiť s vašou analýzou.Technicky vzaté, režim vyrovnania je, aby sa chyba amp pól oveľa nižšia, ako je výstup tyč, ale to, čo ste povedal, je ekvivalentný.

Máte pravdu kritérií - zaťaženie najťažší a najväčší výkon čiapky prinesie zaťaženie poľa nižšie frekvencie - držať chyba amp tyč od toho, aby bola zabezpečená stabilita.

Vyzerá to, že robíte veľkú rozsahu - to je vždy dobré vidieť, nový člen s úrovňou odbornosti.

vďaka!Som polichotený.=)

Ja som ešte začiatočník, a vždy potreba druhej stanovisko na potvrdenie či ne-overenie svojich myšlienok.

vďaka!

szekit Napísal:

za predpokladu, že poplatok je hnacou silou čerpadlá a variabilné Rload Cload na 10pF, pokiaľ ide o stabilitu, je to len otázka uistite sa, že pole (dominantný pól) spojené s Rload a Cload je oveľa menšia ako prvý pól zosilňovač chyba?
Vďaka!
Znie 3 hodiny 58 minút:
Any help is greatly appreciated.
Vkladá 4 hodiny 27 minút:
Dovoľte mi odpovedať na moju vlastnú otázku ..skutočne dominantný pól je výstupom RC zaťaženie.
tak, aby pre tento systém musí byť stabilný, prvý dominantný pól chyby zosilňovač musia byť vyššie ako výstupné pole RC.v mojom prípade, ja potrebné, aby sa ubezpečil môj systém je stabilný pre najmenšie Rload (najväčšie zaťaženie prúd) a Cload.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back