Prenos IP jadra pre FPGA ASIC

K

kishore2k4

Guest
Ahoj chalani, som jadro, ktoré sa pracuje bezchybne v FPGA. Ako som sa sťahuje do ASIC chcem port, ktorý rovnako. Chcem vedieť jednu vec. Potom, čo som dokončiť portu jadro by bolo lepšie uviesť na trh základné alebo sa čip a komercializovať, že?

Záleží na tom, čo presne to je hlavné .. 1. Pokiaľ sa jedná o jediný návrh sám o sebe a môžete si dovoliť robiť marketing pre neho potom predávajú ako ASIC. 2. Ak váš návrh je dostatočne všeobecný, musí byť pripojený na rôzne autobusy, ktoré existujú v trhu alebo design prevažujú na trhu. Potom komercializovať ako IP, ide o to, každý chce, aby sa ukázal IP na kremíka a preto je potrebné to aj prototyp. Dal by som prednosť druhej ..: |

Ešte jedna vec, ak dávate prednosť druhej, IP dodávky je oveľa zložitejšie, než hromadu RTL návrhových súborov. Je potrebné tiež testplan, blok sprievodca, syntéza skript, atď SoC spoločnosti sú rozhodujúce pre VV si kúpili. Veľa šťastia!

Čo jadra? procesor? Nemyslím si, že je to dobrý nápad predávať to ako IP, pre soc potrebujú komplexné riešenie, ani jeden IP. Ďalším bodom je, musíte to urobiť kremík overené, nebude spoločnosť kúpiť FPGA, IP overená ich zložité, často vysoké náklady, sociálne produkt. Veľa šťastia pre vás!

Vďaka všetkým, chlapci. Jadro je kompletný návrh FPGA, ktorá je preverená. Viem, že človek suggeted, že budeme investovať, aby to ASIC. Práve teraz máme len dosť rozpočtu k využitiu ST 0.12 proces, a ak to funguje, môžeme okamžite dostať investície do výroby. Teraz za škaredé časti. Som navrhol jadro a testované v FPGA a vedia málo o IC design na druhú stranu môj priateľ je profesionálny IC Designer. Hovorí, že to môže byť vykonané v rozpätí 6-9 mesiacov, vrátane kremíkových vzoriek a prototypov. Som jednoducho nie ste istí, ako celú vec mi chýba odborné znalosti o konštrukcii IC. Urobíme Ak z nej ASIC a produkovať povedať

To je pravda .. Ak je počet jednotiek menej ako 100k, bude cena za jednotku je veľmi, veľmi vysoká, ako pri použití pokročilých proces kvôli obrovské masky náklady. Pre vývoj prototypov, samozrejme, budú náklady na prototypov je extrémne vysoká. Ale keď je vo výrobe, napríklad 1 milión jednotiek, cena by bola nižšia ako 10 USD za kus. Náklady na prototypovania pre ST, navštívte http://cmp.imag.fr/products/ic/?p=prices2007

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back