prenos a prijímač

S

smith123

Guest
Ak máte akékoľvek okruhu o odovzdaní a prijímača, ktoré pokrývajú veľkú vzdialenosť (v prvom poschodí budovy na 5. poschodí rovnakej budovy)

Dobrý deň, mohli by ste prosím upresniť vaše potreby ....

HI kamoš! V podstate chcem, aby bezpečnostný systém, takže som naliehavú potrebu obvodu s jeho vysvetlením (mám na mysli CRT s vysokým rozsahom frekvenciou Myslím, čo môže pokryť prenosy na veľké vzdialenosti)

Ak chcete štruktúru systerm obsahujúci vysielač a prijímač? To je veľký projekt, a nie jeden ľudia môžu dokončiť. [Size = 2] [color = # 999999] Pridané po 3 minútach: [/color] [/size] môžete odkazovať bluetooth systém.

[Quote = guorui] chcete štruktúrovať systerm obsahujúci vysielač a prijímač? To je veľký projekt, a nie jeden ľudia môžu dokončiť. [Size = 2] [color = # 999999] Pridané po 3 minútach: [/color] [/size] Môžete referenčného systému Bluetooth [/quote] Ahoj, je malá disance .. ako Zeme na Mesiac, je príkladom pre veľké disance. Môžete použiť ransmitter FM prijímača.

[Quote = smith123] Ahoj kamoš! V podstate chcem, aby bezpečnostný systém, takže som naliehavú potrebu obvodu s jeho vysvetlením (mám na mysli CRT s vysokým rozsahom frekvenciou Myslím, čo môže pokryť prenosy na veľké vzdialenosti) [/quote] U využiť FM vysielania, ako to je s krátkym dosahom by frekvencia licenčné nemal byť problém. Tento projekt je zvyknutý mať veľa času a peňazí ur, s asi 50 prvkov u schopní navrhnúť aj vysielač a prijímač. u'll sa peklo počet obvodov v sieti. Ako u musieť použiť k nádeji bezpečnostné účely u musím poslať nejaké digitálnych dát .. opäť je hotový digitálny trasmitter a prijímač k dispozícii na trhu .. U možné použiť veľmi dobre ... dúfam, že pomôže ... Ak potrebujete ďalšiu pomoc pri kontaktujte ma ...

[Quote = smith123] V prvom poschodí budovy na 5. poschodí rovnakej budovy [/quote] FM by to mohol urobiť. Ak je to rovnaké budove, môžete skúsiť prenosu dát cez elektrické vedenie ...

Myslím, že to zvládnete rôzne spôsoby, ako pristupovať k tejto:-Ako už bolo povedané, ak je v rovnakej budove, je možné použiť elektrické vedenia k prenosu dát. Hľadať na sieť pre prenos X10. Na mikročip majú Sone Poznámky k návrhu o tom. -Radio prístup (ako už bolo uvedené i) by mohlo byť jednoduchšie implementovať (alebo nie), záleží na tom, čo chcete minúť. Existujú sad trasmitter a prijímače pre tento, sú arround 20 eur alebo menej každý. Tieto sady sa môžete pripojiť k mikrokontroléru a odoslať dáta. Môžete tiež to sám, ale neodporúčam, pretože je tunning by mohlo byť ťažké. -Ostatné metódy môžu byť ultrazvuk, ale nie som si istý, akej vzdialenosti by mohlo pokryť. Pardon moje zlá angličtina, som Španiel. Dúfam, že to vám pomohol.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back