Prehriatie sub-woofer

P

Praful

Guest
Môže sombody help vyriešiť môj problém ..... TDA2030 som použil zosilňovač, a Zdroje je + vo 14V a-VO 14v/1.5Amp Ale naplno si môj woofer spálil počas dvadsiatich minút, prečo Neviem, basový reproduktor je 4 "a R4 ohm ...... ..... okruh je podľa datasheet TDA2030 poskytuje výrobca, takže nie je nič zlého na okruhu ..........:|

No, môžete účtovať fotku svojho projektu (fyzické) a vaše schéma pre naše referencie.

TDA2030A môže byť trochu temperamentful. Nemá reagujú veľmi dobre na špičky a špičky spôsobené bleskom. Zdá sa, že sa ľahko zničiť. Je možné, váš chybné príliš spôsobujúce nadmerný odber prúdu (možno). Ako zmienil sa o riziko-master už možno môžete publikovať kresby?

Je možné, že ste viac sa napájanie do mikrofónu, ako je dimenzovaná. Reproduktory sú navrhnuté pre veľmi nízky priemerný výkon v porovnaní s vrcholom. To je veľmi bežné v hudbe. Ak používate čistý sine vlny alebo PSNG hluku priemernú bude blížiť vrcholu.

To je moja schéma na TDA2030 pre woofer vodiča, ale neviem, prečo si woofer zahriatie jeho extreem bod a spálil si v rámci jedného a pol alebo dve hodiny s hlasitou hudbou ............. .

Normálne subwoofer cievky horí kvôli orezaniu výstupu zosilňovača. Pl. skontrolovať, koľko čistý sínusový výstup ur dostať z ur zosilňovača. Keď zosilňovač klipov výstup sa stáva obdĺžnikového. Potom dvakrát kliknite na prúd zosilňovača potom sa zahreje a subwoofer rany. Zosilňovač by mal vždy byť 1,5 krát väčšie menovitý potom RMS výkon reproduktora. Pre ur zosilňovač Navrhnem u dať ďalšie výstup obdobia uvedeného v SGS Thompson TDA 2030 Poznámka aplikácie. V opačnom prípade môžete používať TDA 2040 alebo lepšie TDA 2050. Ak je ur reproduktoru 8 ohmov potom môžete používať LM 1875 svorkami náhradu za ur TDA 2030. Dúfam, že to pomôže.

Halo, drahý priateľovi Jaya ako u rozprávanie o výstupe wave squre zo zosilňovača, ale ako sa môžem merať alebo zistiť, že je to štvorec alebo sine prosím, veď ma ........:?::|

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back