Predstavte si: na 3. ročník študent elektronikou

K

Kalagaraz

Guest
Musím 3 príspevky, než som si písať odkazy a musím ukázať obrázok, ktorý chcete získať pomoc pochopenie digitálnu elektroniku, tak som prišiel prísť na Off-topic a zoznámiť sa na chvíľu do ja môžem písať obrazu odkaz. Snažil som sa na chvíľu pochopiť digitálnu elektroniku, ale ja len udržať zmätený tým jednoduchých vecí. Z nejakého dôvodu môžem pochopiť, ako funguje tranzistor, ale ja nechápem, prečo je kladený odpor pred alebo po časti. Ja som v súčasnej dobe sa zapísal do mojej 3. ročníka inžinierskeho stupňa s elektronikou, ale ja som neprijala žiadne inžinierske triedy doteraz. V podstate som urobil svoj prvý 2 roky nič iné než základné triedy, pretože prijať EE triedy mám ísť 1 hodinu 30 minút do iného areálu, začnem s nimi v decembri hoci, moje posledné 2 roky sú len EE kurzy väčšinou .. . Vzal som matematiku celú cestu až do diferenciálnych rovníc. Mám rád matematiku, ale diferenciálnej rovnice nie je matematika ... viac ako umenie ... Tak ako tak v nádeji, že som sa zaregistroval na správnom fóre získať nejakú pomoc s pochopením digitálnu elektroniku. Dostal som knihu, ale to nevysvetľuje veci dobre, a keď som sa nakoniec naučí tohle na vysokej škole, som trochu rád zostal 1 krok napred z mojich tried, ktoré tak tieto triedy sú jednoduché.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back