predbežné využitie hspice problém cutoff Mos a sýtosti farieb ..

A

andy2000a

Guest
Dobrý deň Ak budem chcieť vedieť, whick Tx je saturácia REGIO alebo lineárne alebo regio Cut_off regiónu a hspice (nie moje oko), ako používať príkaz hspice? a ako vypočítať impedancia uzol alebo uzol kapacity príkazom hspice? použitie LX21 na prechodné simulácia?

Pokiaľ viem, žiadny príkaz ku kontrole MOS má So., Lineárne a cut-off ... Ale môj priateľ napísal Perl grep a analyzovať Moss pracujú na ktorom regióne. V podstate používa VdS (>, Možnosti captab uzol impedancia -..> 1 myslieť na napätie delené id (pre veľký signál) 2 ro = DVD / som ~ 1 / [(kanál dĺžka modulácia koeficient) * Id. ] 3. prečítať referencie definovať akej fáze svojho obvodu, potom sa zapojiť do zjednodušené vzorce dostať výstup impedancia. Čo potrebujete k uzlu impedancia? komentáre?

Používam skladateľ / Spectre a ECS / Smash. Obaja majú atribút displej pre "región". V Composer regiónu je rad. V ECS je reťazec s ďalšími highligting.

. OP vám tranzistora pracovnej oblasti. V prechodné použitie ". Op čas", aby sa prevádzková teplota v čase, keď budete chcieť. Bastos

Biaschk vyhlásenie HSPICE pravdepodobne pomáha zistiť, čo región to je.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back