Prečo si vybrať trasy uhle 45 stupňov?

H

halee awan

Guest
Dobrý deň, prečo sme sa rozhodli smerovanie uhlom 45 stupňov, prečo nie raut s iným uhlom espcially pre protel

Dobrý deň, jeden je vyhnúť sa v zákrutách problem.The druhý je kapacitné efekt v uhle 90 stupňov PCB stopa bude mať viac ako 45 stupňov.

[Quote = sp_harikrish] Dobrý deň, jeden je vyhnúť sa v zákrutách problem.The druhý je kapacitné efekt v uhle 90 stupňov PCB stopa bude mať viac ako 45 stupňov. [/Quote] Čo sa pod pojmom kapacita účinky 90degree uhla DPS

45 umožní lepší výkon vo výrobnom procese ...... Ak budeme používať 90 smerovanie .... to spôsobí zlomenie stopy, keď eatching správnej rady s riešením ..., aby sa predišlo problémom sa väčšinou idú na 45 stupňov bez väčších problémov, s 90 stupňami smerovania. vysokou rýchlosťou dizajnu sa zvyčajne používajú iné anjelov .....

Tiež som čítal, že signál sa odráža na 90 ° kolená

[Quote = smith_suez] Tiež som čítal, že signál sa odráža na 90 ° kolená [/quote] Odporúčam prečítať si článok, ktorý som vyslaný skôr v tejto téme Doug Brooks

Jedna krátka a jednoduchá odpoveď: keď použijeme 45 stupňov dvakrát, dostaneme 90 ', ale ak používate iný uhol, aby sa 90 "to nie je jednoduché, a sú k ničomu

K corrner impedancia dostane zmení šírka dráhy bude sa zmení dúfam, že to pomôže vám Ashish Badola

Dobrý deň, v skutočnosti 90 ° smerovanie nemá vplyv na impedanciu, rovnako ako sa hovorí o jediný problém, dá ako jayasuryan píše sa vo výrobe lámanie etch. účinok 90 ° smerovanie caues impedancia je tak malý, že to spôsobuje meškanie v PS, ktorý je príliš malý na to sa počíta. tú výhodu, že 45 stupňov je dáva konštantný impedancia a tiež jednoduchosť ich výroby. S pozdravom, Ricky

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back