Prečo si high-pass filter odpoveď odhadnúť týmto spôsobom

R

Rainbow00

Guest
Dobrý deň, vzhľadom k tomu jednoduchý RC High Pass Filter a krok funkcie na vstupe, čítal som rýchly spôsob, ako odhadnúť výstup na určitú dobu ako je uvedené nižšie: Predpokladajme napríklad, že krok za krokom 0ns. na 20ns je impedancia kondenzátora sa vypočíta 25MHz. Nemohol som prísť na to, prečo sa používa 25MHz frekvencie. môže niekto spracovať viac na to? Díky moc s pozdravom GD

Time-responce možné presne vypočítať pomocou exponenciálnej funkcie, frekvenčná odozva je možné presne vypočítať z impedanciou frekvencie závislý, nie je potrebné odhadnúť, alebo mix časovej a frekvenčnej oblasti vo výpočte.

Ahoj, mám ak predpokladať, že špecifikácia je krok každých 20 ns., Od nulového času, myslím, dostanete obdĺžnikový obdobie 40 nanosec. ktorý bude mať základné frekvencii 25 MHz. Je to len odhad. S pozdravom, [url = http://bharathyeju.blogspot.com] laktronics [/url]

Dobrý deň, ďakujeme za Vašu odpoveď. Vedel som, že časové a frekvenčné odozvy môže byť vypočítaný pomocou exponenciálnej funkcie a Laplaceova transformácia, resp. Avšak, doba odozvy je výpočet zložitejší, pretože sa jedná exponenciálny. Nemyslíte, že spôsobom uvedeným v prvý príspevok, je pomerne rýchly a intuitívny? Laktronics, nie, krok vstupu je 0 a 1 na 0ns potom. čerpanie to high pass filter by mal odozvu vrchole a exponenciálny úpadok. Kým v prvej po metóda môže poskytnúť rozpadajúce sa výstupné napätie v každom prípade po kroku. Som zvedavý, ako to možno urobiť týmto spôsobom? Vďaka S pozdravom GD

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back