Prečo si dáme spätné skreslená dióda v blízkosti brány, ktorá porušuje antény skontrolovať?

V

vikramc98406

Guest
Môže mi niekto povedať dôvod, prečo to dáme reverznej neobjektívna doide blízko k bráne, ktorá je voilating antény skontrolovať? Chápem to tak, ak je statický náboj depsited na dĺžke poly, môže rozbiť bránu, ak dáme zvrátiť neobjektívny doide ako blízko alebo ďaleko od brány.

Vložíme zvrátiť zaujatosť diódu, aby cestu k vypúšťanie vybraných poplatkov, tak zvyknutý, že pri bráne dostane poškodený. To je moje pochopenie plz opravte ma, či sa mýlim. Vďaka.

Máte pravdu, ale moja otázka je, prečo musíme umiestniť diódy blízko Gate?

Pretože prúd bude vždy nasledovať cestu najmenší odpor. Ak je anténa dióda bola umiestnená ďaleko od požadované miesto a potom vypúšťania cestu nepôjde po vložená dióda.

Anténa dôjsť k chybám, keď je veľká kovová konštrukcia pripojenie k bráne. Keď je kov vyrytý pri výrobe veľkého množstva náboja môže byť spôsobený v kovu. To môže spôsobiť, že brána do prestávky, pokiaľ nie je cesta pre vybitie vysokého napätia (napr. kanalizácie / zdroj, alebo obrátené dióda). Anténa chyby môžu byť stanovená pridaním obrátenej diódu pripojený ku kovovej vodiče príčinou problému. N + dopoval nwell kontakt fungovať ako obrátené dióda, ak je pripojená k podkladu. Ref: TSEK01 - VLSI deisgn Projekt 2006, tretie vydanie, Rev 2005, Linkoping University, Švédsko

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back