Prečo S11 výsledok tak rozdielne pri zmene nastavení frekvencie

M

matianfu

Guest
Ja používam CST MWS simulovať 2.4G U-slot anténa. Som vo frekvenčnom rozsahu od 1 do 4GHz a ladil anténu rozmer má optimálnu šírku pásma a S11. Potom som zmenil frekvenčný rozsah 1,5 až 3 GHz, som zistil, že simulovaný výsledok je úplne odlišný od predchádzajúceho výsledku. Všetky ostatné nastavenia sú rovnaké a ja som s použitím prechodovej solver. Nemôžem pochopiť, prečo tomu tak je. Ktorý z nich by mali byť podobné ako u finálneho produktu. Všetky rady?

To je bcoz Vašej maximálna frekvencia je chnaged. CST vytvoriť sieť buniek, podľa lambda mximum hodnoty, ktoré sú používané u. Preto môžu byť výsledky ur zmeniť.

Ďakujem mnohokrát. Snažil som sa zistiť adaptívne tvorba sietí a možnosť našiel po niekoľkých povolení, ale nakoniec sa stal takmer rovnaké. Je to tak, ako odporúča vyriešiť môj problém? Jediné, čo je bolestivé adaptívne messhing zaberá príliš veľa času výpočtu. Možno, že worths tak dlho, kým výsledok je správny. Ešte raz vďaka.

Ahoj tak ako uvádza Ravi, budú vaše výsledky líšiť, ak zmeníte maximálna frekvencia vášho rozsahu. Stáva sa to preto, aby z roznych siete rozlíšenie, takže je lepšie použiť adaptívne tvorba sietí, aby sa zblížil výsledky pre svoj konečný návrh Dúfam, že to pomôže ide

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back