Prečo používame cosinus zdvihnutý koreň alebo RRC filtrovanie?

B

bizoo

Guest
Mám dotaz, prečo používame cosinus zdvihnutý koreň alebo RRC filtring, ja som sa vykonáva BPSK, takže keď mám 1 i vyšle vlnu kosínus a ak -1 pošlem 180 posunul kosínus vlny, je RRC urobiť, aby sa signál menej citlivá na rušenie mimo symbol, ale to, čo posielam na kanáli kosínus vlny, som nikdy nepoužil námestí impulzy na kanál, tak prečo by som mal používať RRC akýmkoľvek spôsobom, ale text naznačuje použitie RRC pred odoslaním čokoľvek ont že kanál nie odpovede!

Ahoj Bizoo, ak je to u hovoriť o 0 a 1 to vždy znamená, že používate pri námestí pulz odovzdať. 1 s a 0 s sú zastúpené dve úrovne napätia, ktoré zostane po niekoľko mikrosekúnd na trati. To znamená, že budú mať štvorcový tvar. Ak takýto štvorec pulzu je použitý spôsobí ISI a narušeniu signálu. Na tento účel sa používa pulzy Kosinová, aby sa zabránilo ISI Dúfam, že to je jasný .. Mathuranathan.V

v skutočnosti, ak nechcete používať RRC, používate obdĺžnikový impulz tvarovanie v predvolenom nastavení. pri použití RRC, pulz tvar nie je pravouhlý, a každý symbol období je filtrovaný RRC filtrom, potom výsledný tvar impulzu je aplikovaný na sin a cos vlny. ide o

HMM posledná časť, ktorú uviedol, že pulz má tvar RRC a potom sa tento tvar sa nanáša na sínus a kosínus vlny, môžem predstaviť, že: (Môžete mi prosím poskytnúť mi nejaký obrázok, že niektoré Ak všetky webové stránky všetky odkazy, som? chcete vidieť rozdiel v priebehov posielajte na kanáli pri použití námestí pulz a porovnať ho s vlnami RRC generované

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back