Prečo pisár Lane nemá ISO n kovové vrstvy?

D

darshitha

Guest
Ahoj ... pisár Lane sa skladá zo všetkých vrstiev, okrem ISO kov n. Y? Vďaka vopred

Pisár linky sú AA, P +, CONT, M1, V1, M2 ,.... Pisár linka Design ponúka zlievárne.

Áno, súhlasím poskytuje svoje zlievárne. Ale prečo sa nesmie obsahovať kovový n izolačnej vrstvy? [Size = 2] [color = # 999999] Pridané po 1 hod 6 min: [/color] [/size] Dobrý deň ... Čo je treba mať všetkých vrstiev (základ, deepn, implantát, cez, kontakt, atď) v reze?

Typické pisár Lane sa skladajú zo všetkých vrstiev na testovacie kľúč. V predvolenom nastavení pisár sa skladajú z isoalation (nie AA) a neželezných kovov / Via aby nedošlo k úniku / krátke problém.

Scribe linka sa skladá zo všetkých kovov. Čo je to kov n izolačnej vrstvy?

a zlieváreň im wrkng na nevyužíva kovové (m1 m2 n) n ISO zákonník ... im robí bipolárnej projektu. Len som chcel vedieť dôvod, ... davidko RU hovoril o úniku problém medzi zomrie?

Keď sa povie pisár pruhu, to znie viac ako by ste sa s odkazom na tesniaci krúžok. Moje pochopenie je vytvoriť krúžok okolo časti pomoci s pevnosť okrajov okolo zomrieť, aby potom, čo pisár kremíka a break (SNAP) až umrieť je, že tesniaci krúžok drží trhlín z štekať do smrti oblasti , vedenie umiera trhlín na polovicu (alebo roh alebo ak vôbec), ktoré ovplyvňujú výnos .. Možno sa mýlim. Som pritiahol viac než raz po smrti na pásku-out. Ale vždy myslel, že to pevnosť problém. jelydonut

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back