prečo nulu Kvadratura prijímač mandát IQ

H

henrywent

Guest
Vie niekto, prečo nulu prijímač mandátov Kvadratura downconvertion?Prosím, pomôžte, vďaka vopred

Zvážte unmodulated dopravca ako najjednoduchšia vec a ako príslušné IF vyzerá v porovnaní s konvenčnými heterodynové homodynní (nulu) prijímač.Budete schopný detekovať aj dopravca úrovni bez kvadratúrnej demodulaci.

Downconverted signál má pozitívne a negatívne prvky.Ak nechcete použiť Kvadratura, dolnej a hornej sidebands signálu riasy na seba a navzájom ovplyvňovať.

Ďakujem Vám za odpoveď, ale ja som ešte zmätená.Ak je modulovaný signál spektrum je symetrické s dopravcom Frequen, bude to nie je na škodu, ak dvaja sidebands prekrývajú, keď je demodulated priamo (tým myslím bez kvadratúrnej demodulaci).Veľkosť výsledného spektra len zvýši o faktor 2.Takže je Kvadratura downconvertion požadované vlastnosti modulovaný signál skôr ako prijímač architektúra? Prosím pomôžte, som zmätená zle

Navrhujem vykonať simuláciu nulu prijímač bez kvadratúrnej demodulaci a študovať signály.Pokúste sa vyvrátiť vyššie uvedené vyhlásenie.

Len ďalšie radu na prekrývajúce sidebands.Dodávajú sa arbitrai fázy.Tak zhrnul veľkosť je ľubovoľná hodnota medzi nulou a zdvojnásobil jedinej postranné pásmo.Avšak, ak sa vám podarí fázy-lock demodulátoru pre dopravcu, môže to fungovať.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back