Prečo musíme pridať vstupnej vyrovnávacej pamäte pre zosilňovače RF?

M

mike_bihan

Guest
Prečo musíme pridať vstupnej vyrovnávacej pamäte pre zosilňovače? Je to pre impedančné prispôsobenie a radenie na úrovni? Chcem sa uistiť, že nie som chýbať nič dôležitého. Môže niekto predstaviť nejaký dobrý dokument pre mňa na túto tému? Vďaka!

Mali by ste opísať situáciu, vieš o tom. Nikdy som nepočul také potreby. Môžete určiť zdroj a impedancia a dizajn z toho.

buffer? Čo buffer? myslíš operačného zosilňovača? bez vyrovnávacej pamäte je potrebné na vf kmitočtoch .. práve zápas ako nadúvanie povedal pre vstupné a výstupné impedancia.

Je to moja vina, popísať problém, takže stručne. Prípad je, že pri navrhovaní obmedzujúce zosilňovač pre SONET, môže designy používané vstupné a výstupné vyrovnávacej pamäte. Výstupný buffer sa používa na pohon offchip 50Ohm odpor záťaže, čo je využitie vstupné buffer? Niektoré dokumenty povedal, že sa používa pre impedančné prispôsobenie. Ale nesúhlasím, nejakí ľudia poznajú, že?

Myslím, že to nie je skutočný zisk z jedného bufferu, je to len vhodné meno, aby na blokovej schéme. Čo mám očakávať, že majú na mysli, je zosilňovač, ktorého vstupná impedancia je dostatočne vysoká, že k vonkajšiemu svetu, že nenačíta sa prenosové linky a zaťaženia linky môžu byť nastavené s odporom cez to.

Kedysi som navrhoval trojstupňový zosilňovač. Domnievam sa, že v tomto prípade vašej vyrovnávacej pamäte je impedančné prispôsobenie stavu s nízkym šumom (LNA) a tiež amplififyes príkon na požadovanú úroveň pre ďalšiu fázu. Dúfam, že to pomôže, S pozdravom, okrem toho

Bufferu zosilňovače sa používajú, aby sa zabránilo "posuv kmitočtu" javy v taký tranceivers. Pretože je vstupná impedancia zosilňovača zmeniť amplitúdu a to môže byť dôvod ťahom účinky na výstupe VCO (alebo proste oscilátor). Ak je impedancia zmení signál oscilátora je tiež zmenil. Pre zaistenie dostatočného výkonu izolácie medzi zosilňovač a oscilátor (alebo VCO), "vyrovnávacie zosilňovač" je povedané, preto, že impedancia je videný oscilátora spočíva konštantný a ťahanie efekt je minimálny. To platí aj mixy (obzvlášť diódy miešačky). Keď idete do mixéra z VCO, mali by ste použiť zosilňovač vyrovnávacej pamäte, aby sa zabránilo "ťahanie efekt" Rgrds

Ja by som použiť vypínač, aby impedancia indepdent v ďalšej fáze rokovaní .. rovnako .. čo to "vyrovnávacej pamäti" sa skladá z? je to len jednoduchý zosilňovač s interstage vstup / výstup zápas? sa to nazýva "vyrovnávacej pamäti"? Nikdy som také terminológie v RF frekvenciou pred (ale veľmi často pri nízkych frequnecies) .. Na zdravie ...

jednoduchý zosilňovač vyrovnávacej pamäte môže byť definovaná s vlastné parametre S12. Ak je odraz spätného prenosu (alebo oddelenia) parameter je dostatočne vysoká, môžeme povedať, že vyrovnávací zosilňovač. Hlavnou povinnosťou týchto zosilňovačov nie amplifiy malých signálov. Hlavným cieľom pre tieto druhy zosilňovačov zamýšľať izoláciu medzi etapami, ktoré budú na reťaz Tranceiver. Uvažujme napríklad zosilňovač s Mag [S12]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back