Prečo MICROCHIP prestal dávať vzorky?

M

matbob

Guest
Ahoj čitatelia, je to smutná správa, že pre mnohých MICROCHIP nedávno prestal vydať vzorky. Vie niekto za pravdu? Je to dočasné alebo: cry:?

Microchip stále dávajú vzorky zadarmo, ale počet vzoriek je obmedzené a sú uvedené len pre registrovaných užívateľov. Počul som, že je to preto, že jeden podnikavý frajer začal propagovať a predávať čipy Microchip. Keď urobil predaj, on by požiadať o vzorky zadarmo a nechať si ich zaslať svojim zákazníkom adresu.

Microchip na internetových stránkach hovorí, že môžem umiestniť dva ukážkovej príkazy počas nasledujúcich 40 dní, ale nie sú tam žiadne vzorky z čoho vyberať. Na webových stránkach uvádza, že vzorky pre všetky contries sú "dočasne nedostupné".

Možno, že majú "dočasný problém" Prevencia tomu, aby boli rozdávané potom. ;)

Ako Október 01 2009 sú vzoriek znova. U účtu v USA, s firemnou elektronickú adresu firmy e-mailové, webové stránky znamená: 3 Ukážka objednávky max na 30 dní, 2 časť čísla na objednávku, 3 ks max na časti. Hoci "poplatok" je uvedené pred cieľom, posledný obrazovku v procese objednávky, uvádza: "oceňuje zákazník - poplatok odpustiť pre túto objednávku", takže vzorka žiadosti je zadarmo. Niekto iný z iných častí sveta môžu popísať svoje skúsenosti? Všimnite si, že dosiahnutie tohto vlákna, nie je ťažké (vy Google "mikročip vzoriek) a je potrebné predpokladať, zamestnanec Microchip pravidelne skúmať genaral webové klábosení na ich ukážkový program, takže je potrebné, aby svoje pripomienky k tejto záležitosti sú odborné a premyslené.

Ako je Microchip vzorkovanie teraz? Čítal som, že aj loď bez študentov so edu. E-mail?

Existuje príliš veľa ľudí objednávanie vzoriek zo Microchip pre ich jednorazový palube dizajne, ktorý sa nikdy do sériovej výroby. Napríklad študentov pre ich výskum alebo hobby projektov. Polovodičové odber systém bol vynájdený na urýchlenie elektronického vývoj produktov, a nie na voľné hračky pre ľudí, navrhovanie produktov. Ak dávajú 5 vzoriek na vás, potom by sa očakávať, že vaša spoločnosť na miesto objednávky stoviek na sto tisíc kusov za rok. Zrejme väčšina ľudí, ktorí si objednajú PIC nikdy kúpiť výrobné množstvo, pretože PIC sú obľúbené pre študentské projekty. Raz som bol študent a objednal vzorky pre svoje on-off hobby dosiek, ale som uznal, že v prípade, že mi pár triesok potom jeho až do svoje milosrdenstvo, nemali dať mi nič. Tiež veľa ľudí, aby objednať vzorky zadarmo, pretože sú zadarmo, bez nejakého zámeru ich použitia.

niekto prosím o zaslanie zoznamu ostatných spoločností, ktoré poskytujú bezplatné ukážkovej mikrokontroléry

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back