Prečo krokom funkcie Fourierova transformácia?

S

safwatonline

Guest
druh hlúpa otázka, ale aj tak, bol som premýšľal, prečo krokom funkcie Fourierova transformácia, pretože to nie je obmedzená (tj absolútne integrovateľná), čo znamená, že nespĺňa podmienky Dirichletovho je.

Ahoj, myslím fyzicky, čo majú rýchlosť zmeny, by mal mať frekvenciu komponentov a všade tam, kde je frekvencia súčasťou je Fourierova. Skokovej funkcie má strmé tempo rastu v čase t = nula, a že to pokračovalo späť bez toho, aby táto zmena by si ušetril, že Fourierova. S pozdravom, [url = http://bharathyeju.blogspot.com] laktronics [/url]

Ahoj priateľovi, súhlasím s laktronics, v tom zmysle, že funkcia krok znamená náhle "krok" zvýšiť. Teraz predpokladajme, že tento krok bol poslaný cez induktor / kondenzátor o / p fuction sa nezmení, okamžite ... , Ale "sluggisly". Fourierova transformácia komponenty (tj, Fourier expanzia), skutočne u tých transiton frekvencie. Dúfam, že som bola užitočná ....!! Sai

Nepamätám si matematické detaily (a, úprimne, ja nechcem mať na pamäti, znova: D), ale myslím, že je miesto, kde môžete vstúpiť do ríše zovšeobecnených funkcií (Dirac delta je najslávnejší ), kde je základná definícia "rozšírené" podľa svojich ťažkostí.

No, vlastne som sa mýlil, as U (t) má riadiť Dirichletovho podmienky, pretože integrácia neurčený nie je definovaný!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back