Prečo je bod nasýtenia preferrable na obvode ako zosilňovač?

S

Shans60

Guest
Môže niekto mi dôvod, prečo nasýtenia je preferrable na obvode ako zosilňovač

Myslím, že u na mysli MOSFET ............ Ak sa u pozri graf medzi vstupné a výstupné napätie .......... Graf bude lineárny krivku k nasýteniu ......... zosilňovač vyžaduje lineárny oblasti prevádzky, takže je lepšie saturácie .........

I dont pochopiť jednu vec tu ........ Obvykle skreslenie zosilňovača v strede LOADLIN pre stabilitu .... takže nie je nasýtenie mal byť jedným z nežiaducich miest pre zosilňovač ........

Myslím, že shans60 znamená nasýtenie región ........ keby to bolo nasýtenie potom Wat Anand Srinivasan povedal pravdu .................. bude skreslený výkon, keď sme skreslenie zosilňovača v bode nasýtenia, ako sa napätie bude hojdať na výkonovom regiónu a sýtosti farieb región tam a späť ............ Prepáč, že som nevidel na otázku správne ..............

[Quote = Shans60] Môže niekto mi dôvod, prečo nasýtenia je preferrable na obvode ako zosilňovač [/quote] je možné povedať, u ktorých zariadenia ŽP mysli ..?

Tu FET je podľa ..... FET, pretože je ten, v ktorom je zosilňovač neobjektívna a nasýtenia regiónu ......

ya .. potom doprava .. Y sa pýtam, je v BJT lineárna oblasť sa používa pre zosilnenie. V FET, len na ovplyvnenie stredu v regióne SAT, môže dostať maximálne v hojdanie v signálu privedeného AC ..

Nasýtenia, MOSFET chová ako zdroj prúdu, zatiaľ čo v lineárnej oblasti sa chová ako odpor. Bodu nasýtenia nie je prednostné pre zosilňovač. Ak ste hojdačka vstupné napätie len trochu, MOSFET pôjde do lineárnej oblasti, a tak ďalej a tak ďalej ... U zosilňovače používame nasýtenia regiónu ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back