Prečo držať doby nie je závislá na frekvencii?

S

spartanthewarrior

Guest
Zdravím všetkých, môže každý subjekt, povedz mi, prečo držať dobe nie je závislý na frekvencii. Ako môžeme odstrániť z projektu. Uveďte, prosím, ja žiadny dokument.

Vzhľadom na začatie okraj a zachytením okraj je rovnaký okraj, držať načasovanie kontroly nie je závislé na obdobie hodiny. Môžete pridať oneskorenie bunky na dátovú cestu na odstránenie tohto porušenia načasovanie. Môžete odkazovať na Synopsys online dokumentov.

Hold Time: čas signál musí byť stabilný po aktívnom zmene referenčného signálu. V sieťach, musí byť priebeh doraziť určitý čas, t_setup pred aktívny hranou hodín a konať určité množstvo času, t_hold po aktívnej hrane hodín, aby vstupný signál musí byť odobratá vzorka. Doba držania, ktorým sa väčšina z času pevných procesu pri realizácii dizajnu.

Ak chcete odstrániť mať času potrebné znížiť frekvenciu hodín (tj zvýšenie časové obdobie) ..

Dobrý deň mám zmätok ohľadom držanie narušenie času ... Pýtala som sa na niekoľko osôb, že jeden. či ich môžeme odstrániť Hold Time porušenie rastúci / klesajúci frekvencií. všetky osoby, d mi rôznych odpovedí. niektorí mi povedal, že sa môžeme ... ale niektoré mi povedal, že nemôžeme ... každý subjekt môže poskytnúť mi všetky dokumenty týkajúce sa tejto téme .. Študoval som Synopsys online dokument ..., ale stále mám pochybnosti .. Vďaka N S pozdravom Deepak Agarwal

[Quote = deh_fuhrer] Ak chcete odstrániť mať čas, musíte znížiť frekvenciu hodín (tj zvýšenie doby )..[/quote] Nesúhlasím vyššie uvedené tvrdenie. Ak chcete odstrániť držanie času porušovania ľudských práv, pridáme nárazníky v dátovej cesty.

Zníženie frekvencie pomôže s nastavením násilia, ale opraviť držať porušenie môžete buď znížiť, alebo skresliť hodiny meškanie D-cesta, ako je uvedené vyššie.

, Pretože majú čas je doba, za ktorú dáta musia byť tam po hrane hodín. takže záleží na vás, dátové cesty oneskorenie. Máte chcete zvýšiť alebo znížiť frekvenciu, vaše oneskorenie nebude meniť. takže dobu, po ktorú budú údaje tam nebude meniť. Môžete odstrániť držať porušenie pomocou odkladanie vašich dát cestu pomocou vloženia bufferu a inv

vkladanie nárazníky môžu porušovať nastavenia času ... [Size = 2] [color = # 999999] Pridané po 6 minútach: [/color] [/size] vloží vyrovnávacej pamäte je riešenie pre odstránenie prepadnutia narušenie času ... ale ja som zmätená klesajúci frekvencií, ako som počul od niekoho, že v prípade odloženia DataPath doesnot práce, ako sa môžete robiť len jednu vec, je zníženie frekvencie ....

Má klesajúcu frekvenciou pomáha opraviť držať čase? Určite nie. Všetci vieme, že Thold

Ako vieme, že Th = TDM + + tskew TCQ tak drží čas je nezávislý na frekvencii.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back