Prečo Astro nestabilné pri tom môj design?

W

Wang Chin

Guest
Dobrý deň, v týchto dňoch, keď som bežal Astro pre môj návrh, som zistil, Astro stále nestabilná. Neviem, čo je dôvodom. Myslíte si, že môj návrh príliš veľké, než aby nechal Astro základné dole? Môj OS je Linux 7.2 (2.4.7-10), pamäť 1G

pre veľké designu môžete používať Cadence IC5, ale myslím, Astro žiadne problémy s veľkým dizajnom

My hradiel je o 60K ~ 100K. Snažím sa to od 100 kB do 60K! Vďaka!

[Quote = Wang Chin] Dobrý deň, v týchto dňoch, keď som bežal Astro na môj návrh, som zistil, Astro stále nestabilná. Neviem, čo je dôvodom. Myslíte si, že môj návrh príliš veľké, než aby nechal Astro základné dole? Môj OS je Linux 7.2 (2.4.7-10), pamäť 1G [/quote] Dobrý deň, akú verziu Astro používate? (Najnovšia verzia teraz by malo byť 2003,06?) Z mojej skúsenosti, Linux 7.2 nie je príliš stabilný verziu. Prepínač buď 7,1 alebo 7,3, ak je to možné. Astro je nové nástroje z Synopsys. To bolo napísané na slnku a port pre Linux / HP, tak to nemusí fungovať veľmi stabilný v prostredí systému Linux. Existuje stále veľa chýb v Astro. Synopsys sa oprava chyby z času na čas, tak len aby si update na najnovšiu verziu Astro. Dúfam, že to pomôže. : D

Dobrý deň, mohli by ste mi povedať, ktoré hlavné krok dole? chyau.

Dobrý deň, mohli by ste mi povedať, kde si môžete stiahnuť Astro pre Linux? Chcem sa naučiť apríla nástroje, ale nemám stanici, mám len Linux. Díky moc

[Quote = ASM] Dobrý deň, mohli by ste mi povedať, kde si môžete stiahnuť Astro pre Linux? Chcem sa naučiť apríla nástroje, ale nemám stanici, mám len Linux. Díky moc [/quote] Predám jeden, Ultra 5 napríklad na eBay za pouhých $ 100 USD

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back