pracovisko odporúčania pre rytmus a matlab?

J

jl010i

Guest
Hľadám nejakú pomoc alebo návrhy na nákup nových pracovných staníc, na ktorých budeme beží väčšinou Cadence, ale Matlab rovnako.

Aj v súčasnej dobe používajú pracovné stanice ne. Systémom SunOS 5.8.Práve teraz som len Beh 32-b inštrukcie, ale rád by som sa začnú zobrazovať 64-bitovej verzie Cadence čoskoro.Kadencia je pomerne stabilný a na tejto platforme OS, ale neviem, ako to v porovnaní s Linuxom.Ako Cadence vykonať na počítačoch Dell s operačným systémom Linux?Práve teraz, som inklinovať k nákupu nie. Pracovné stanice a beží na Linuxe, a nie ako SunOS 5.10 alebo Solaris 10.

Akýkoľvek pohľad alebo osobnú skúsenosť by bola veľmi prospešná v tejto veci.Ďakujeme za vašu pomoc vopred.

Vedu Cadence na HP Quad stroj s Redhat.
Kadencia vedie celkom dobre aj keď sa objavili malé problémy s GUI (ako double click)
Verím, že kadencia nie je naozaj podporovať Linux pre akúkoľvek verziu pod v6.Ale ja som bežať 51514 a som šťastný.
Na konci či dať s Cadence, ak bude aj naďalej podporovať SunOS (pustili HPUX).Vybrať, čo vám dáva väčší výpočtový výkon / $ $ $

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back