A
Antonio_Magma
Guest
Ahoj chlapci, je to dlho, čo som naposledy vyslaný. Ako to všetci? Aj v súčasnej dobe problém, ja dúfam, že vás môže vyjadriť. Mám aplikáciu, kde mám jednoduchú DC motor beží na 24V (zapnuté iba 1 sekundu). Tento motor prepne malý náklad z bodu A do B. Podľa špecifikácie mám Moje napájanie na aktuálny limit 300 mA. Ale mám podozrenie, vzhľadom k zapínacieho prúdu (ak je motor zapnutý zaťaženie), moje výlety napájania (OCP). Motor je asi bežať na pracovný prúd 300 mA pod. Existuje nejaký prístroj kde by som mohol mať môj súčasný limit spočiatku vyššiu (povedzme 450 mA) a po niekoľkých ms zmeniť späť na nižšiu hodnotu 300 mA? Dôvodom, prečo sa nedá nastaviť s mojím napájanie, pretože je diaľkové ovládanie cez sériový port a doba odozvy príkazu môže byť dosť rýchlo. Nejaké nápady? [Size = 2] [color = # 999999] Pridané po 41 minútach: [/color] [/size] Dobrý deň, som urobil nejaké čítanie a myslím, že to, čo som v skutočnosti potrebujú, je nárazový prúd ovládacieho obvodu (nárast obmedzovač). Výkon čo potrebujete, je pomerne malé, ale problém je, že som potrebné niečo, čo je police. Môže mi niekto odporučiť nejaké dodávateľov, ktorí takéto veci? Vďaka.