Prístup Mobilný telefón modem cez IrDA

N

news

Guest
DivX TV to hub, który udostępnia wiele kanałów i usług internetowych w kompatybilnych urządzeniach. Pierwszymi odtwarzaczami, które skorzystają z możliwości jakie oferuje DivX TV będą najnowsze urządzenia Blu-ray firmy LG. Nową funkcjonalność wprowadza firmware BD.8.31.317.C dla playerów serii BD550/BD570/BD590. Dzięki … <a href="http://www.frazpc.pl/aktualnosci/576491,DivX-TV:-kolejna-odsona-telewizyjno-internetowej-wojny-o-serca-i-umysy-uytkownikw.html">Continue reading <span class="meta-nav">→</span></a>

Read more...

Ahoj, ... Viem, že táto téma by mohol byť prerokovaný tu predtým, ale môj maturitný projekt na hrane. Takže, prosím, buďte trpezliví. Vie niekto, či môžem poslať AT-príkazov cez infraport? Môžem získať prístup k telefónu GSM modem cez infračervený, ako som to urobil s HyperTerminal a sériový kábel? Myslím, že je to možné? mám Sony-Ericsson Z-530 , ktorý podporuje AT príkazy, a tiež infračervený port. Díky moc chlapci za pomoc. Vďaka skutočnosti.

seadolphine2000, musíte najskôr vedieť, čo je v funcion Ifrared port. V ostatných Mobilné telefóny (napr. Nokia 6101) infračervené sa používa pre prenos súborov z telefónu Nokia do iného telefónu Nokia. Protokolu na infračervený port je v súkromných výrobcov, spôsobujú to nemôžete preniesť súbory z Nokia Sony Ericson. Myslím, že to nie je možné, pretože protocoll použité na infračervených nie je modem AT príkazom, že majú osobitné funcion. [Quote = seadolphine2000] Dobrý deň, ... Viem, že táto téma by mohol byť prerokovaný tu predtým, ale môj maturitný projekt na hrane. Takže, prosím, buďte trpezliví. Vie niekto, či môžem poslať AT-príkazov cez infraport? Môžem získať prístup k telefónu GSM modem cez infračervený, ako som to urobil s HyperTerminal a sériový kábel? Myslím, že je to možné? mám Sony-Ericsson Z-530 , ktorý podporuje AT príkazy, a tiež infračervený port. Díky moc chlapci za pomoc. Vďaka skutočnosti. [/Quote]

emanuelcsm, .. Díky moc za pomoc. Je to platí aj pre všetky ostatné telefóny? Mám na mysli, je to štandard, ktorý je možné získať prístup k telefónnej modem s infračerveným? Ešte raz vďaka moc.

Pýtal som sa včera nejaké priateľov, ktorí radi telefón programu buniek, thay smutné, že naozaj nie je možné acess u vrstvy Commad od IrDA, to nie je štandardné. Ak som raly pomôcť, kliknite na "Pomohla mi", prosím. [Quote = seadolphine2000] emanuelcsm, .. Díky moc za pomoc. Je to platí aj pre všetky ostatné telefóny? Mám na mysli, je to štandard, ktorý je možné získať prístup k telefónnej modem s infračerveným? Ešte raz vďaka moc. [/Quote]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back