Prípravu v IGBT ovládanie Brúsený jednosmerný motor

Y

yousif

Guest
ja používam UC, optočlen, MC33153 IGBT Driver IC a 600V 70A HGTG40N60B3 IGBT pre ovládanie Brúsený 2HP jednosmerný motor, ako prepojiť tieto dôvody v tomto diagrame? V MC33153 + list GND1 a M sú prepojené Ako je to? a keď som sa pripojiť GND1 a M +, mal by som pripojiť GND2, GND3 tiež? Prosím, potrebujem nejaké vysvetlenie a aký typ ovládača je toto?

Dobrý deň, nechápem, prečo sa pripojiť IGBT s plávajúcim emitorom, môžete tiež pripojiť k motoru M + usmerňovač + a motor M-na kolektora IGBT. Potom IGBT žiarič, ktorý musí byť pripojený k ovládaču (GND1) a vodič dodávky (GND2) krajiny v žiadnom prípade nebude niesť vysoká spínacie napätie (ak je motor PWM regulácia). GND2 a GND3 mohol byť zviazané, v prípade, že procesor nemusí izolácia od elektrickej siete. Potom opto väzobné môže byť vynechaná. Ale procesor okruhu potom už by mať možnosť užívať bezpečné nízke napätie a potrebuje rovnakú ochranu proti nárazom, ako napätie sám. Ďalej procesor okruhu bude plne vystavení spínačoch zo zeme obvode IGBT. Riadiace obvody priamo pripojené k sieťové napätie je často vidieť u domácich zariadení pre úsporu nákladov. S pozdravom, Frank

Budem predpokladať, že aj 18V a 5V napájanie (usmerňovače, ako hovoríte je na schéme) sú izolované od siete a "250Vdc" nie je. Ovládanie M + M alebo-neznamená, že veľký rozdiel je v tomto prípade. S najväčšou pravdepodobnosťou možnosť je, že vodič pracuje normálne (nie v Bootstrap móde) a GND1 GND2 a sú viazané na M +. 18V napájací zdroj by mal mať 800V, 1000V izolačné schopnosti medzi primárnou a sekundárnou strane! GND3 je na úrovni krajiny z hľadiska bezpečnosti.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back