Prípadoch - ako je vytvoriť?

B

bogdanm

Guest
Dobrý deň, je mi ľúto, ak to nie je správne fórum položiť túto otázku a ja sa ospravedlňujem, ak niekto cíti narušené čítanie. Môj problém je jednoduchý: dokončiť naozaj cool, najmodernejšie, jeden na svete, prenosný MP3 prehrávač / herné konzoly emulator / čokoľvek iné, čo môžete nosiť so sebou a potom treba nájsť dôvod pre celú vec ... Ako to robíte, že? Aký je najlepší materiál pre vytvorenie jednoduchého prípadu priložiť projekt a ako presne môžete skutočne stavať to? Snažil som sa niektoré časti zlepiť pomocou lepidla a / alebo nechty a podobne, ale výsledky boli ďaleko od mojich očakávaní. Akákoľvek pomoc bude apreciated.

Podľa môjho názoru by to závisí od počtu položiek, ktoré majú byť vyrobené. Je možné použiť "Thermo plasty", ktorá zmení mäkké pri zahriatí. Zahriatím plastu a tvorí ju potom, je možné, aby sa niektoré hrubé encasings. Je však prakticky nemožné, aby dve 100% identické jednotky. Ďalšou možnosťou je kontaktovať miestnu firma, ktorá pracuje s plastmi. Môžu obvykle robia špeciálny nástroj pre vás, a môže cast encasings prakticky v akejkoľvek materiály (a farby) sa vám páči. Pôvodná predajná cena môže byť trochu, ale skúste hovoriť s nimi - môžete dostať milé prekvapenie:)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back