Príklady PC osciloskop

F

faraz101

Guest
chlapci Chcem vybudovať na báze PC osciloskop Prosím, dajte mi ur testované prevedení. Špeciálne na pic. dík

Prečo používať pic, keď môžete použiť PCI alebo ISA zvukovú kartu pre rovnaký účel a sú pripravení Nízkofrekvenčný osciloskop vhodný pre väčšinu vecí ...

Pokiaľ si chcete len hrať, na báze PC rozsahu je v poriadku, ale toto je ďaleko od skutočnej veci. Zvuková karta je obmedzená (príliš nízka), vzorkovacej frekvencii, hluk, vstupné rozsah, a iné zlé veci ... Rozsahu, ktoré používajú počítač len na zobrazenie výsledkov (aj FFT, a niektoré ďalšie veci), sa vykonáva na meracom rozsahu strane (A / D, UC ...) je comlete iný príbeh, skutočné veci. Napríklad pic, skontrolujte BitScope http://www.bitscope.com/design/hardware/

Nechcem ísť so zvukom card.i chcete vytvoriť skutočnú vec, ale je veľmi bitscope complex.can u mi nejaký jednoduchý dizajn. dík

Našiel som pár DIY projekty na web (skúste vyhľadať), ale nie je jednoduché veci. Potrebujete rýchlu A / D prevodník, UC pripojený pamäťový čip (64 tisíc je viac než dostatok), a niektoré pripojenie k PC.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back