Power-Line Modem Rozsah

A

ASIC

Guest
Akú škálu môžem dostať z moci-line modem čip?Potrebujem asi 3 km.Je možné, že keď budem držať data-sadzba na veľmi nízkej úrovni.tj okolo 100 bps?

Já jsem přemýšlel buď ST čip alebo Philips TDA5051A, ale nevadí mi robí moje vlastné riešenia, ak dostanem rozsahu a za primeranú cenu.ASIC

Myslíte si, že tento signál môže prechádzať výkonové transformátory?Nechcem, jo.

Nie, že nemôže prejsť transformátora, ale že sa naozaj nie je môj dotaz tu.

Akej vzdialenosti môžem očakávať na čiare AC vedenia s ohľadom na vyššie uvedené (alebo podobný) čipy?Každý, kto má skúsenosti s touto?

ASIC

hi drahá
môžete zvýšiť rozsah modem návrhom a použitím sily pred spoje zosilňovače signálu do AC line.in Okrem tohto čipy (ST7536 alebo TDA5051)
používať jednoduché modulácie FSK alebo ASK.for gettig lepší výkon, mali by ste používať pokročilé modulácie OFDM najmä pre váš modem.

ASIC - Váš skutočný problém je signálu od šumu.AC vedenie je mimoriadne hlučné a hluk nie je ľahko predvídať.

Atmosférický šum (blesk, statická výtok z vetra, atď), prepínanie hluku (spotrebiče zapnutie a vypnutie, komutační hluku z rotujúcich strojov, atď), vonkajšie RF (zváracie stroje, indukoval rozhlasových a televíznych signálov, domácej elektroniky, atď) , bypass signálu (domáce a priemyselné širokopásmového hluku filtrov, transformátory, kapacitné linka, atď) - všetky sú nepredvídateľné v amplitúde, frekvenciu a signál charakteristický.Každý z týchto zdrojov hluku sa zníži rozsah pre zistiteľný signál.

Nie, to je nepravdepodobné, môžete dostať 3 km z vás modem pomocou jediného vodičského bod - bez ohľadu na výkon.V skutočnosti, budete mať šťastie na 50 metrov.

Komerčných aplikácií v závislosti na elektrickej sieti, prenos dát použitie vysokého výkonu booster opakovačky v pravidelných intervaloch pozdĺž signálne dráhy.Ak si nie ste pripravení na to, že ste lepšie prenášať dáta cez verejnú rádiovú frekvenciu prostredníctvom atmosféry.Môžete zakódujeme signál v prípade potreby a možno použiť modulácie systémov, ktoré sú hluk tolerantní.Bolo by trvať menej energie na použitie atmosferického prenosu cez 3 kilometre, ako sa pokúsiť prekonať hluku o 3 km vedenia.

Áno, som dospel k rovnakému záveru, House_Cat.RF vyrieši všetky problémy, a to raz a navždy.

Problém je môj klient je moc-generujúce spoločnosť a počuli príbehy z Číny o vedenie mdems boli nasadené.Môj vlastný výskum je to, že Čína sa vzdal nasadením sily-line modemov po viac ako 2 roky výskumu.

Opakovače nie sú možné v mojom žiadosť,
pretože ľudia chceli ukradnúť im.

Existuje-frekvenčné pásmo dostupné bez licencie, ktoré možno použiť pre tento typ prenosu, a tam, kde je zariadenie za rozumnú cenu?ASIC

Frekvenčného pásma pre nelicenčný prevádzku závisí na tom, čo krajine žijete
palcov Niektoré z viac obmedzujúce krajiny budú vyžadovať povolenie na prevádzkovanie vysielacích zariadení.Ostatné krajiny umožňujú prenos na určitých frekvenciách bez licencie, tak dlho, ako moc je držaná pod určitú úroveň.

Musíte skontrolovať predpisy pre reqion, v ktorom sa projekt nachádza.

Iný pohľad na vec by bola, čo kapely sú intenzívne používa v oblasti prevádzky.Bolo by to urobiť, aby využitie mikrovlnami,
napríklad v regióne s vysokým výkonom širokopásmové mikrovlnné relé veže v línii pohľadu, alebo 27MHz kapela v
USA v prípade, že 'občana kapela' je zaplněný s Truckers drnčení a deti,
atď .

pokiaľ ide o vzdialenosť a je uvedené, áno, je možné, aby to s Rýchlosť prenosu dát, u ktorej je uvedené.
ale u budú musieť prejsť na vysoko výkonné analógové pred končí a SAD
naPozrite sa na dva články
http://www.exp-math.uni-essen.de/ ~ Vinck / PLC / keyin_co.htm
http://tdworld.com/mag/power_power_lines_used/

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back