Power limity pre 868 MHz ISM band - v ktorých ETSI EN spec?

J

jama

Guest
Ahoj!

Má niekto vedieť, v ktorých alebo ETSI EN spec rôznych výkonnostných úrovniach, kanál pásma
apod sú uvedené pre zariadenia v pásme 868 MHz ISM?

Mám ETSI 300220-1 a 300220-2, ale upresňuje, že len iné limity a skúšania, že zariadenia, ktoré nie sú moc úrovne v oblasti 868 MHz.UK

I môže byť úplne zle, ale nie je to, že stanovené rádiá regulátorov v jednotlivých krajiny?

Nazdar!

Neviem si predstaviť, že každá krajina (v rámci EÚ) by mohli nastaviť jednotlivé úrovne spotreby ...že by spoločný trh ničomu pre daný typ zariadenia.Non-EU krajín majú rôzne predpisy samozrejme.

Zistil som, že je dovolené výkonnostných úrovniach tu:

http://www.edaboard.com/viewtopic.php?t=102879

Ale nie je žiadny odkaz v tejto norme, ktorá je uvedená.

UK

To sa zdá byť zákonné nástroje, ktorý umožňuje použitie 865MHz-868MHz v UK

Myslím, že ETSI normy nemajú právne postavenie, pokiaľ rádio regulátora v krajine specfically povoľuje licenčné oslobodiť operácie v acordance sa štandardné a sú zadarmo pre nastavenie ďalších limitov.

To doucment hovorí o rozhodnutie, ktoré umožní používanie 865MHz na 868MHz na základe návrhu CEPT odporúčania rarther ako niektorých európskych celé telo ukladá ju.

ETSI 300 328 a ETSI 302 208 spomenuté.

Ofcom stránke je strašné., Ktoré majú regulovať communicaton ale príliš neschopná na to aj spustenie internetových stránok.

V prípade PMR446 licenciu-oslobodiť vysielačku vysielačky Myslím, že pár z kanálov, ktoré sú povolené v Británii nie sú právnickými používať vo Francúzsku.Pridané po 1 hodiny 2 minúty:Tu je štatutárnym nástrojom vzťahujúca zariadenia krátkeho dosahu v časti 868-870MHz s napájanie úrovniach.Je specfies Maximálna šírka kanála, ale nestanovuje centrum frequencys.

Môžu byť staršie ako jeden vzťahujúca 869.6-868.7 a 869,2-869.3 MHZ

Ahoj!

Díky za odkazy a odkazy!V refs ste poskytli odkazujú na RFID zariadenia v rozmedzí 865 až 868 MHz,
a nie na 868 ISM band som sa zmienil, ETSI 300 328 odkazuje na ISM, ale v rozsahu 2,4 GHz.

Mám teraz našiel výkonnostných úrovniach v ERC 70-03 prílohe 1 za nedodržiavanie-konkrétne zariadenia krátkeho dosahu.
Pôvodná špecifikácie možno nájsť v ERC / DEC / (01) 04.Príloha 1 obsahuje zoznam výkonnostných úrovniach.Ak niekto potrebuje môžem nahrať dokument tu.UK

Myslím, že ste vynechal thepart som pridal k mojim po okolí, keď ste psal svoje odpovede.

Thje práva Spojeného kráľovstva sa zdá byť viac obmedzujúce ako na kanáli šírka ERC odporúčania.
Bezdrôtový teleegraphy jedná sa o práva vo Veľkej Británii.Na odporúčanie rec je len odporúčaním.

Jeden veľký rozdiel medzi krajinami EÚ sú presné frekvencie povolené.ETSI snaží štandardizovať, ale jak jsi povedal, Anglicka a najmä Francúzsko majú svoje vlastné myšlienky.Tie majú často k zakázaní niektorých frekvenčných kanálov v rádiích používa vo Francúzsku, napríklad.

throwaway18 Napísal:

Myslím, že ste vynechal thepart som pridal k mojim po okolí, keď ste psal svoje odpovede.

Nazdar,

Prečítal som si v dokumente http://www.ero.dk/documentation/docs/doc98/official/pdf/DEC0104.PDF že
max

energie pre 868MHz pásmo je 500mW, ale ETSI EN 302
208-1, je pre RFID v theband 865 MHz až 868 MHz s úrovňami výkonu do 2 W.
Takže aká je
max

povolené elektrárne?

Ahoj VfurlanKapelu 865-868 MHz je rozdelený na všeobecnú SRD
to v závislosti na jeho použitie.To sa pohybuje v rozmedzí od 10mW na 500mW, ale sa špecifické clo cyklov a prípadné ďalšie obmedzenia LBT (počúvanie-pred-odovzdať) protokolov.Potrebujete úplne odkázať na CEPT rec.70-03 prílohy 1 všeobecných SRD
to zistiť, aké sú obmedzenia v určitom segmente 865-868 MHz.Napríklad 500mW kapely je malý a má vážne obmedzenie pracovného cyklu.

Ako ste povedal, že je navyše možnosť použiť pre pásmo UHF RFID s až 2W.

Ďalej máte možnosť ešte urobiť spreadspectrum nad širšej oblasti dokonca.
Je to
všetko v rec.70-03 downloadable at www.ero.dk

rgds

Mike

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back