Použitie rôznych napätie zdroja v rovnakej doske

D

dkace

Guest
Ahoj opäť mám pic, ktorý riadi 4 relé a komunikuje cez rozhranie RS485 s hlavnou ovládací prvok. 485 int je opticky s pic, aby bol izolovaný. Ak by som použiť rovnaký PS potom sa nemôžem vyhnúť interfierence. SShall som použiť duálne napájanie? Mám len zmenu spoločné? Vďaka, D.

Tie mala ďalšie dodávky. Pravdepodobne najlepším riešením je použiť somе DC / DC menič, witn galvanické oddelenie.

(RS485 + obvodu PIC) je oddelený od (relé obvodu). Optočlena by mal byť umiestnený medzi (RS485 + obvodu PIC) a (relé obvodu).

Optočleny sú allready tam dal. Ok chlapci vďaka, som našiel spôsob, ako usporiadať veci na schéme a na doske. Ale myslíte, že musím použiť kondenzátory medzi výstup a zem po každej konverziou napätia? Je to naozaj nutné, a ak áno, môže mi niekto vysvetliť mi to s elektronickým podmienky? Viem, že to je hlúpe pýtať sa, ale niekedy vám to anoying altzheimer problém .... D.

Nechápem, kde chcete, aby tento kondenzátorov? Potom, DC / DC menič s galvanickým oddelením máte dve zeminy - jeden pre rozhranie RS485 a samostatné krajiny pre procesor.

Medzi DCDC výstup a UC krajine. Potom som pomocou 5-5 pre izoláciu a dal čiapku medzi 5 a 0. Je to správne? Nepýtajte sa, prečo robím to, tam sú niektoré STANDARTS musím splniť. Ale je to správne? Ako veľké kondenzátory by mali byť? Tam hodnota závisí od napätia alebo prúdu? Stratil som túto triedu pre napájanie a ja mám veľké otázky, ako vidíte (lol! !!!:)))) Preto sa pýtam: Spýtam sa znovu: +24 VAC-> mostíkový usmerňovač-> Electrolitic kondenzátora (hodnota ? prečo)? -> 24Vto5V-> Kondenzátor (Typ Hodnota Zemi μC Zeme RS485 prečo) -???> 5Vto5V-> Zem μC. Kondenzátor? (Typ? Hodnota prečo?) Vďaka, D.

Všeobecne kondenzátora hodnota závisí od aktuálnej a pracovnej frekvencie. Prečo? Vzhľadom k tomu, je napísané v knihe :) www.ljplus.ru/img/ichera/Resize-of-01b_0013.jpg www.ljplus.ru / img / ichera / _Resize-Z -06b_0003.jpg Pre približné hodnoty pre návrh 24 po usmerňovača je niekde medzi 2200 a 4700uF. Menšie vaue sú exaptable pre menšie prúd. Je veľmi odporúčané, aby smal keramický kondenzátor (100N sa zvyčajne používa), súčasne s veľkým electrolitic jeden. Po 5V iba tantalium kondenzátora niečo o 47uF a niekoľko 100N pre každý IC na palube a na svorkách regulátora (bližšie v posible vo všetkých Casses). Pred a po DC / DC jednotka tiež, ale pozrite sa manifaturer papiere pre detaily. PS Ak nevidíte obrázok budem nahrávať je na iného hostiteľa.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back