Použitie HFSS simulovať mono-tyč antény

K

KevinCheng

Guest
Ahoj všetci,

Snažím sa používať HFSS simulovať mono-tyč antény, ale ako to mám defind konečných zem lietadlo pre mono-tyč antény?
Ja len defind rovine ako meď, takže 3D model, ktorý som si je rovnaká ako DIPLE ten, ktorý je aj to, čo očakávajú.

Vďaka za pomoc.

Budem predpokladať, že ste sa o tallking monopole po kolmej
zem lietadlo.V tomto prípade, ak veľkosť rovinou vozovky, nie je veľká
dost časť energie sa vyžaruje smerom k zadnej časti
rovinou vozovky.Jedným z riešení je použitie väčšie lietadlo, ktoré následne
zvýši veľkosť modelu a simulačné čas.iné riešenie je použitie strednou rovinou vozovky a kliknite na voľbu
"nekonečný" pozemné lietadlo v HFSS.Čo sa stane sa nepovažuje
poľa (elektrické a magnetické), na okrajoch rovinou vozovky, ale
bude správať ako by bol nekonečný zem lietadlo.Riešením je bližšie
k realite.

Thanks Jalle,

máš pravdu, já jsem simulujúcej monopole nad rovinou kolmou krajine.Ak bude môj monopole je cyclinder o priemere 1 mm, 4 cm dlhé a kolmej rovine je 10 cm x 10 cm, je to larg dosť?

Čo je aj starosti, ja len priradiť hranice kolmej rovine ako konečný vodivosť (meď), a potom vypracovať koaxiálne ktorý vonkajšieho vodiča, ktorý je pripojený k lietadlu a vnútorný vodič je pripojený k monopole, a potom ju vzrušiť Paušálne port, bez toho by to oznámil HFSS, že moja krajina je zvislá rovina je rovina konečný krajiny, zdá sa, že 3D model vždy predpokladať moje kolmo Planco ako radiátor.

Nechcem priradiť rovine ako nekonečné roviny krajiny.Len predpokladať aj nejaké podobe kovových roviny, ako priradiť aj hranice a excitácie, takže HFSS viem, že je krajina lietadlo?

Vďaka za pomoc.

Kevin, modelovať som si monopole a máte pravdu,
vzor vyzerá rovnako ako nie je dôvod rovine.Ale myslím, že problém je tu definícia.Použil som povrch (obdĺžnik), ako dôvod lietadlo a nič pod to.Aktuálna rozloženie pozdĺž tejto plochy bude žiariť v oboch smeroch hornej a dolnej s úrovňou terénu.Myslím, že riešením by bolo použiť silnejšie krajiny lietadlo.

Thanks Jalle,

Máte-hovorilo o "nič, pod ňou "..... myslíte, že vzduchového filtra nezahŕňajú lietadlo?
Nie som tak pochopiť, prečo silnejšie lietadlo môže pomôcť?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back