Použitie CRT monitor ako xy monitora HP 3581 vĺn analyzátora

L

Learner

Guest
Ahoj chalani, mám HP 3581 wave analyzátora a som hľadal BIG xy monitora pre to, Zaujímalo by ma, či je možné použiť počítačový monitor, na tento účel? napr. pripojenie xy na určitý pin konektora CRT? Má niekto vedieť, či priebeh monitor môže byť použitý pre to tiež? Vďaka!

Nemyslím si, že to môže byť vykonané so žiadnym počítačovým monitorom, ako sú (podobne ako TV) X-Time zariadenia. Môžete použiť osciloskop a namiesto toho, aby jeho vnútorné časovej základne vyberte režim XY .. S pozdravom, IanP

[Quote = IanP] Nemyslím si, že to môže byť vykonané so žiadnym počítačovým monitorom, ako sú (podobne ako TV) X-Time zariadenia. Môžete použiť osciloskop a namiesto toho, aby jeho vnútorné časovej základne vyberte režim XY .. S pozdravom, IanP [/quote] Ahoj Ianom, dôvod, prečo som pri pohľade na televízory / monitory, je preto, že chcem používať veľkej obrazovke, osciloskop je zvyčajne príliš malé .... Vďaka!

Televízne obrazovky zobrazujúci Lissajou vzory boli bežným javom v Sci-Fi titulom 60. rokov, takže by to nemalo byť príliš ťažké. Avšak, ako zvislé a vodorovné deformácie obvody sú úplne odlišné v monitore (kvôli rozdielnym rozmietanie frekvencie) budete potrebovať vytvoriť nejaký vodičského obvody svoj vlastný. Ale prosím, nie zabiť ... :? Našiel som nejaké čítanie materiálu: http://www.ionpool.net/arcade/tech/bw_vector_monitor_faq.pdf

Vie niekto, aký je rozdiel medzi Vectorscope / krivka monitora a vektorového monitora?

Vectoroscope / priebeh monitora sa používa v televíznej technike. Je schopný zobraziť farebné zložky video kompozitný signál v polárnych súradniciach. Je allso špecializované osciloskop, priebeh monitor, pre zobrazenie video signálu. Používa CRT s elektrostatickým priehybu alebo normálne osciloskopu trubice. Vector monitor je XY monitor, má X signál a Y vstupný signál a zobraziť ich ako na osciloskopu XY režimu. Používa CRT s magnetickým priehybu.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back