potreby malé, lacnejšie a dobré vlhkosti

D

dpechman

Guest
Dobrý deň, prosím, im potrebuje sugest relatívnej vlhkosti s výstupom 0-5V alebo iného druhu, ako je táto ... musia byť malé, vďaka, Daniel

Dobrý deň príchodu DS18S20 z dallas (Maxim) a SHT11 z SENSIRION alebo LM35 z národných okruhov. Prvé dve z nich sú diskutované v ďalších príspevky v tomto fóre. Veľa šťastia

Veľmi zaujímavé, že tento sht11, ale to nie sú len LM35 teplotný snímač?

Hi Daniel Používame vlhkosti Galtec senzor - simuluje PT100, a to nie je práve lacné, ale možno, že niečo vhodnejšie pre vás. By mohlo byť východiskom Na zdravie Pete

Ahoj Pete, čo im hľadal niečo úplne rovnako ako SHT11, ale ja neviem jeho cenu ešte ... im premietanie záznamník teploty, vlhkosti a tlaku, ale musí byť malý a väčšinou lacnejšie je to možné.

Skúste h - p: / / ww.humirel.com / products.html tu Hare surovín snímače a moduly. Sú veľmi pekné. Videl som takých senzorov na 20 rokov.

sht11 je pekné. Používam ju na jeden rok. Stojí to okolo 16 dolárov za jeden kus, priamo u spoločnosti Farnell, ale môžete získať zadarmo vzorku na SENSIRION stránkach http://www.sensirion.com * * zlá vec je, že tento senzor je digitálny a Je potrebné pripojiť k microcontroler, môžete ju použiť s logická hradla alebo multivibrators.

[Quote = Kripton2035] * Bad * vec je, že tento senzor je digitálny a je potrebné pripojiť k microcontroler, môžete ju použiť s logická hradla alebo multivibrators [/quote]:.) Ahoj, mám za to, že pripojenie k MCU je tak zlá vec, sám o sebe. Môžete použiť MCU pre výpočet rosného bodu (pomocou teploty a vlhkosti informácie z SHT11). No, to je moje dva centy.

Veľmi, veľmi nízke náklady na vlhkosti bude malý kus dreva (alebo celuloid):). Prečítajte si článok Ako pripojiť môžete spočítať vzduchu RH základne na drevo odpor. Dokonca aj keď si myslím, že nebudete používať "čidlá" Je to zaujímavé z teoretického hľadiska.

Dobrý deň, v projekte pre ukladanie dát sme použili vlhkosti Honeywell senzor (hih 3610). Urobili sme dobré skúsenosti s ním. Pozrite sa na adrese: h ** p: / / content.honeywell.com / snímanie / prodinfo / humiditymoisture veľa šťastia ...

[Quote = Dspnut] [quote = Kripton2035] * Bad * vec je, že tento senzor je digitálny a je potrebné pripojiť k microcontroler, môžete ju použiť s logická hradla alebo multivibrators [/quote]:.) Ahoj, som nie za to, že pripojenie k MCU je tak zlá vec, sám o sebe. Môžete použiť MCU pre výpočet rosného bodu (pomocou teploty a vlhkosti informácie z SHT11). No, to je moje dva centy. [/Quote] No, ja hovorím * * zlé, pretože on chce jednoduché čidlo vlhkosti. Potom, čo som čítal, že tiež chcú mať tlakový senzor, takže microcontroler je takmer povinný spôsobom ... ale "jednoduché", čidlo vlhkosti, Phillips pseudos kapacity, inclused v multivibrátor, sú najjednoduchšie schémy a analógových pre tých, ktorí nechcete, aby sa digitálny opatrenia! No, moje dva centy taky!

Dobrý deň! SHT-11 a SHT-71 je veľmi dobrá devices.You môžete objednať vzorky sensirion.If žiadate vzorky, nezabudnite požiadať o vzorku kódy pre populárne MCU. Požiadala som kód pre PIC16F877 a ak je niekto záujem môžem poslať cez e-mail. Analyzer.

Chcel by som získať schéma zapojenia pre rozhranie PIC16F877 (mikrokontrolér) s SHT11 a kódom CCS, PIC16F877? Alebo sériového portu PC? Potrebujem rutiny pre čítanie SHT11 snímača (teploty a vlhkosti) s PIC16F877 a PIC16F628 mikrokontrolér. Môžete mi pomôcť? Vďaka S pozdravom, sylvia_karla@yahoo.com.br ste napísal Hi! SHT-11 a SHT-71 je veľmi dobrá devices.You môžete objednať vzorky sensirion.If žiadate vzorky, nezabudnite požiadať o vzorku kódy pre populárne MCU. Žiadal som kód pre PIC16F877 a ak je niekto záujem môžem poslať e-mailom. Analyzer.

H1 vlhkosti. ale táto snímača je výstup kapacita medzi 112pF (pri 10% RH) a 143pF (90% relatívnej vlhkosti), jeho krivka nie je lineárna, takže budeme používať jednoduchú tabuľku pre prevod A / D čítanie na správnu RH hodnote. Kapacita na frekvencii konverzie sa vykonáva pomocou jednoduchého 555 časovacie obvod. Táto frekvencia sa privádza na PIC T1_CLK

Ahoj, analizer: D!! Aj záujem o PIC16F877 kódu. Zašlite mi prosím! Vďaka vopred!

ANALIZER !!!!! Potrebujem kód pre PIC16F877 pre shtxx! Prosím pošlite mi! Vďaka!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back