Potrebujete wiggler okruhu 50 bodov chytiť!

A

ashish sharma

Guest
Snažil som sa rôznych okruhov k dispozícii tu a od Google wiggler do programu Flash mojej MCU, tj ruku ATmels aduc7022, ale márne, takže ak sa niekto mohol ps mi poslať správnu schému a softvér pre programovanie aduc7022. Budem považovať za pomoc. a dá 50 bodov ako token pre udržanie ducha, čo toto fórum je o učení, tj zdieľanie. čaká odpoveď od ur strany

Ahoj Dainis RU počúvať? Je tu niekto, kto robili nejaký projekt súvisiaci s wiggler. Mám veľa variantov v ruke, ale ktorý z nich pôjde s ktorým je softvér na moju otázku ps odpoveď

Kúpil som MINIKIT pre ADuC702x od firmy Analog Devices. Sada využíva sériový port Downloader (ARMWSD), ktorý je zdarma na webových Analog Devices "stránky. Ak ste spokojní s týmto riešením, môžem poslať schéma kitu, takže môžete svoj čip drôt tak, aby používal ich downloader. Na zdravie,

Dobrý deň! Urobil som tento okruh a ja sa jeho použitie za posledných 6 mesiacov bez problémov, ale trik je, že communiction z PC do okruhu wiggler môžem použiť plochý kábel s DB25 pripojený k obom koncom. Vy asi nebudete veriť, že dĺžka kábla je väčšia ako 1 meter. Nielen ja, ale všetci moji kolegovia používať. Dúfam, že to, čo ur hľadáte. Ide.

Zabudol som spomenúť jednu vec, ktorú používame 74HC245 74HC244 miesto.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back