Potrebujete poradiť ABR trhu práce

I

INS-ANI

Guest
Ahoj guru, mám niekoľko otázok ohľadom vyhliadok na zamestnanie, v súčasnej situácii. Tu je niekoľko mojich otázok: 1) Ako sa na trhu práce s grady ECE postihnutých v Indii. Aké sú polia ECE, ktoré sú ešte nájom? 2) Tu je stručný profil svojej činnosti až do teraz, to je tretí rok, keď je moja technika. Akademici * Jeden mesiac certifikát kurzu / školenia v oblasti správy sietí od IIM-C. * Certifikát v embedded systéme a VLSI založené na robotike. * Workshop na virtuálnych strojoch. * Workshop o zabezpečenia bezdrôtovej siete. * Zručnosti v programovaní C * v súčasnej dobe robí BE-E & TC (tretí rok) z Pune University. * Dva mesačný kurz / školenie: Advance samozrejme vo vysokej rýchlosti PCB design (Ak chcete spustiť kurz za týždeň) NON-akademikov * Víťaz prvej ceny v teste štátnej úrovni na vysokej škole. * Účasť na viac ako 4 hlavných udalostí Robotics. * Správal sa ako člen organizácie pre dielňu robotiky v mojej škole. * Hranie ako manažér pre sponzoring mojich vysokoškolských techfest. * Dobré komunikačné zručnosti. * Aktívny člen študentskej komunity College svojej vysokej školy. ----------------------------------- Potrebujem vašu radu, či a kde Tento profil je vhodný v elektronickom priemysle? Potrebujem poradiť, keď je potrebné zlepšiť na mojom skils, alebo práca na nové? Budem veľmi vďačný za vaše komentáre, pretože mi pomôže tvar svojho profilu v najbližších jeden rok.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back