Potrebujete pomoc v poslednom roku projektu

S

sania

Guest
Dobrý deň, im robí môj posledný rok projektu, ako osobnej identifikácie pomocou MATLAB je čisto založený na systéme MATLAB, ak niekto mi môže pomôcť pri poskytovaní zdrojový kód pre Matlab musím pracovať na dúhovky, odtlačkov prstov, tváre a systémy pre rozpoznávanie hlasu, ak niekto môže Žalobný pomôžte mi v rozpoznávania hlasu Budem ďakujeme Pracoval som na to veľa, ale teraz im unavený z toho plzzz pomôže mi, že mi poskytol zdrojový kód pre systém rozpoznávania hlasu \\ plzzz any1 mi môže dať kód pre tento projekt zle sa thankfu.ll som dostal mesiac iba predložiť svoj projekt plzzzz Budem čakať thankfulll

Samozrejme .. to, čo požadujete, je v mathwork mieste. Stačí kliknúť na záložku súbor výmenný na týchto internetových stránkach a spracovanie obrazu. Dúfam, že tento odkaz vám pomôže veľmi

Dobrý deň Sania, pracujem tiež na projekte rozpoznávanie hlasu, aké informácie potrebujete, teraz som Pracujem v časti koncového zistení, ak potrebujete nejaké informácie o tom, pošlem vám samozrejme môže byť sme mohli zdieľať informácie o organizačných projektov, pozdravy z Kolumbie

thankyoiu moc za pomoc Áno Samozrejme musím správne kódovanie pre rozpoznávanie hlasu v skutočnosti mám predložiť svoj projekt whithin mesiac som pracoval na tomto projekte veľa, ale teraz som potrebné nejaké vlastné kódovanie zistiť, kde sa mýlim a ammendments musím sa v mojom projekte, srdcovo-li, môžete nám zaslať kódovanie si teraz chorý až troch tisíc veľmi ďakujeme svoju e-mailovú ID kolsans@gmail.com

Prepáč, že som si návštevu stojí, ale nenašiel žiadnu pomoc láskavo, ak niekto mi môže dať príslušenstvo pre rozpoznávanie hlasu naliehavo potrebujem to byť zle ďakujeme moje kódovanie má alots chýb

A môžem pokračovať, ak niekto má nejaký zdroj o tom, ako získať charakter body z BMP alebo WSQ image a vytvorenie databázy pre systém analýzy odtlačkov prstov. Potrebujem nejaké informácie a zdroje v C + + Vďaka vopred. Veľa šťastia všetkým študentom záverečného projektu je PS som s tebou taky, ak nájdem niečo, čo tu bude písať.

[Quote = Sania] Ahoj im robí môj posledný rok projektu, ako osobnej identifikácie pomocou MATLAB je čisto založený na systéme MATLAB, ak niekto mi môže pomôcť pri poskytovaní zdrojový kód pre Matlab musím pracovať na dúhovky, odtlačkov prstov, tváre a systémy pre rozpoznávanie reči Ak sa niekto môže Žalobný mi pomohol pri rozpoznávaní hlasu Budem ďakujeme Pracoval som na to veľa, ale teraz im unavený z toho plzzz pomôže mi, že mi poskytol zdrojový kód pre systém rozpoznávania hlasu \\ plzzz any1 mi môže dať kód pre tento projekt zle sa thankfu.ll Mám mesiac iba predložiť svoj projekt plzzzz zle sa thankfulll čakať [/quote] Dobrý deň, ak u potrebné MATLAB kód pre rozpoznávanie tvárí, môžem pomôcť u. e mail mi, gaurav.iitr86 @ gmail.com : D

Aké informácie potrebujete, stačí napísať, či som nejaké informácie, ktoré som chcel vás, grettings

Naozaj potrebujem websources z mathing analýzy odtlačkov prstov na C \\ C + + o tom, ako vytvoriť databázu odtlačkov prstov. Ďakujem vopred. Dajte mi nejaké zdroje alebo príklady. Zdravím

Musím vedieť, že to, čo krok, musí po rcording ma hlas v Matlab a to mi žiadny najlepší spôsob telesnej i neeed corelation kódovanie láskavo, ak niekto mi môže pomôcť von Budem ďakujeme

hej m vedie projekt na uznanie iris na Libora masekis realizáciu .... m JST 2. rok študentom ... Wen snažím uskutočniť to dáva chybe chýbajúce premenné alebo funkcie ... neviem Wat robiť .. pls help ... PS wat som urobil, je xracted všetky súbory FRM da da všetky zložky n dal DEM v hlavnom adresári deň umiestnené da CASIO obrázkov v DEM deň Wen píšem createiristemplate ("eye.jpeg"), ale hovorí, že chýbajúce premenné alebo funkcie ... pls help

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back