Potrebujete pomoc v MATLAB filtrovanie

V

vjfaisal

Guest
Dobrý deň, prosím, pomôžte mi pri navrhovaní jednoduchý filter: signál použiť na pásmovým je v textovej podobe (EEG) dát, sú tiež uploded, a je potrebné bez použitia nástroja FDA. zadanie je uvedený ako: Pomocou nástroja MATLAB jednoduchým kódovaním Q: Odber vzoriek (Hz): 200 cutoff1: 12 Hz cutoff2: 18 Hz použitie fir1 filter, a používať Počet vzoriek, u najlepší výsledok. Prosím, pomôžte mi v tejto práci, pretože chcem porovnať môj výsledok, si podozrenie, že som mohol byť wrong .... Prosím, pomôžte mi .... Ak sa niekto mohol ....... S pozdravom

Ak používate fir1, potom u musí byť správne. Jediné, čo je to pamätám, 1,0 pri návrhu predstavuje FS / 2. To je všetko. Informujte sa u freqz, či ste získali požadovaný Frekvenčný rozsah.

Jo, donot mám dostať svoje požadované frekvencie ......... Prosím, povedzte mi ... Aká je koncepcia normalizuje frekvencia, pri navrhovaní filter. (Pásmovým). ktoré frekvencia je normalizovať. Tiež mám prob. i x-ASIS ako frekvenčný osi (v Hz), čo môžem urobiť pre to .. S pozdravom

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back