Potrebujete pomoc .. uplink regulácia výkonu LTE s MATLAB

E

epy

Guest
HELO tam .. Potrebujem pomoc pri simulácii algoritmu uplink regulácia výkonu LTE s MATLAB .. Existuje niekoľko referencií z časopisov IEEE uvedených na systémovej úrovni simulátore a link na úrovni simulátor .. Aké sú rozdiely medzi nimi? a aké sú hlavné aspekty, simulujúce uplink regulácia výkonu.? a posledný je niekto bloková schéma alebo vývojový diagram pre riadenie výkonu uplink alebo na úrovni systému a prepojenie na úrovni simulátor? vďaka

Tiež som pracoval na rovnakú tému .. Doteraz to, čo sa v tom, že u ..?

No, ja som hľadal LTE Toolbox. teraz som ešte učenie jeho kód a nájsť spôsob, ako zmeniť alebo vložiť algoritmu Pusch. A čo vy?

Prosím, pozrite sa na LTE PHY Lab, čo je komplexný realizácia LTE Rel.8 Fyzická vrstva ako forma Matlab Toolbox. Tu je odkaz: [url = http://is-wireless.com/products/lte-phy-lab] LTE PHY Lab? | IS-bezdrôtového [/url] alebo na webovej stránke programu MATLAB: [url = http://www.mathworks.com/products/connections/product_detail/product_53919.html] 3Pty - LTE PHY Lab a WiMAX PHY Lab - LTE a mobilné WiMAX PHY vrstva toolbox [/url]

Pokiaľ je mi známe, LTE PHY Lab nie je open source nástroj, vďaka prečo je dobre popísaná, flexibilné kontrolu všetkých potrebných parametrov, ako napr: - prideľovanie zdrojov (počet a umiestnenie zdrojov blokov) - vstupné bitov pre dáta a ovládanie kanálov - MIMO konfiguráciu (počet antén a režim prevádzky) - MCS (modulácia, doprava veľkosť bloku, redundancia verzia) - systémové parametre (UE a Cell ID, systém BW, ovládanie veľkosť plochy, konfiguráciu UL kanálov), a niektoré ďalšie Vlastnosti: - downlink a uplink (vrátane roch) podpora - podpora pre všetky LTE pásma: 1.4MHz, 3MHz, 5MHz, 10MHz, 15MHz, 20MHz - kanálové modely v cene (AWGN, SUI, E-UTRA 3GPP TS 36.101) - testovacie súbory v cene - možnosť kombinovať s ďalšími funkciami Matlab a debny na náradie (napr. spracovanie signálu Toolbox Toolbox a spojov) V prípade otázok si myslím, že najlepší spôsob je kontaktovať priamo, napríklad cez e-mail: info@is-wireless.com zdravie, Piotr

V podstate sa snažím zistiť vzťah medzi papriky zníženie a riadenie výkonu v mobilnej komunikácii ... MATLAB pre získanie kódu, je tam nejaké dobré internetové stránky, ktoré súvisia s ..???

S LTE PHY Lab môžete: • uložiť výstup baseband priebehu a po spracovaní je s algoritmami papriky zníženie (podľa konfigurácie zodpovedajúce prenos) • napodobňovať PHY a bezdrôtová stanice pracovať na algoritme regulácia výkonu • práce na PC papriky a algoritmy pre terminál a základňových staníc • meranie papriky cez ozajstné signály a porovnať OFDM s SCFDMA • Práca na skutočné a najnovšie štandardy v oblasti mobilných komunikácií. LTE PHY Lab: • sú napísané v Matlab (realizované ako MATLAB) a sú ľahko rozšíriteľné • odráža štandardy špecifikácie - môžete pracovať na svojej algoritmy, ktoré majú LTE PHY realizované

Nižšie nájdete film, ktorý popisuje LTE PHY Lab a schopnosti: [url = http://www.youtube.com/user/TheISWireless] YouTube - kanál TheISWireless je [/url]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back