Potrebujete pomoc pri hľadaní XY, YZ, XZ-roviny žiarenia vzor pre E

C

cyberspace9

Guest
Dobrý deň môže niekto plz pomôžte mi ..... ako navrhnúť dej rovine xy a xz-lietadlo a YZ-roviny žiarenia vzory pre copolarization v E theta) ....... v HFSS ďakujem

ahoj, je to veľmi jednoduché Oprava Phi (Φ = 0), théta (θ) sa pohybuje od -180 do +180 stupňov stupňa Fix phi (Φ = 90), Theta ods θ) sa pohybuje od -180 do +180 stupňa miery fix Théta (θ = 90), Phi (Φ) je líšila od -180 do +180 stupňa miery získate všetky lietadlá teraz .... Je to odpoveď u chceli alebo ur vyhľadávania pre Copolar / Cross polárnych zložiek?

ahoj chandregowda, že by bolo skvelé, keby ste mohli vysvetliť, ako sa dostať spolupracovníkmi polárne a cross polárne zložky, rovnako ide o

ahoj, v phi (Φ) = 0, nazýva azimut roviny, E-Phi je súčasťou copolar a E-theta je crosspolar zložkou Phi (Φ) = 90, nazvaný Nadmorská výška roviny, E-theta je súčasťou crosspolar a E-Phi je copolar súčasťou br chan [color = cyan] d [/color] re

Ahoj Vďaka za príspevok. Len chcem potvrdiť objednávku XY, YZ a XZ rovine xy: Oprava phi (Φ = 0), Théta (θ) je rozmedzie od -180 do +180 stupňa miery rovine yz: Oprava phi (Φ = 90), theta (θ) sa pohybuje od -180 do +180 stupňov stupňa rovine XZ: Fix Théta (θ = 90) a phi (Φ) je líšila od -180 do +180 stupňa miery Moja objednávka je v poriadku? A ak je to možné, prosím dajte mi vedieť, ako merať Impedancia Bandwidth ak existuje viac kapiel. Ak je jediná kapela, impedancia BW = (horná frekvencia, nižšia frekvencia) / centrum frekv. Prišiel som vedieť pomocou prehliadania. Je to pravda? Prosím, odpovedzte mi
Ahoj, je to veľmi jednoduché Oprava Phi (Φ = 0), théta (θ) sa pohybuje od -180 do +180 stupňov stupňa Fix phi (Φ = 90), Theta ods θ) sa pohybuje od -180 do +180 stupňov stupňa Fix Théta (θ = 90), Phi ods Φ) je líšila od -180 do +180 stupňa miery získate všetky lietadlá teraz .... Je to odpoveď u chceli alebo ur vyhľadávania pre Copolar / Krížová polárne zložky?

môže niekto plz pomôžte mi ..... ako navrhnúť dej rovine xy a xz-lietadlo a YZ-roviny žiarenia vzory pre copolarization (E theta) ....... v ADS

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back