Potrebujete pomoc na Yagi anténu

S

segun_oyetunji

Guest
Ahoj všetkým, píšem projekt na základe analýzy anténu Yagi pomocou metódy momentov. že hľadal na webe, našiel som všetky druhy Yagi anténu. niektoré s jednotnou roztečou a niektoré s rôznou roztečou. Prosím, existuje nejaký vzorec, ktorým sa riadi medzery v antény Yagi, a aký to má vplyv na funkčnosť antény Yagi. Tiež budem potrebovať referencie pre metódu momentov. Vďaka

Opatrenia reflektora a režisérov prvky vedľa seba na riadený prvok dať anténu smerovosť. Nemyslím si, že je nejaká pravá "vzorca", aby to správne, pretože všetko v antény je interaktívny. Takže, zmena jedného rozmeru na vzorec vyvoláva potrebu zmeniť iné rozmery a parametre. Namiesto vzorca, antény programy používajú interaktívne algoritmy, ktoré automaticky vykonať všetky ostatné zmeny správne, ak zmeníte jednu vec. Najlepšie optimalizácia pre Yagi anténu môžete nájsť iba pomocou software na PC. Rôzne directivities, zisky, predné a zadné pomer, vedľajšie LOB, atď, príde na rôzne medzery medzi prvky.

Vďaka vfone pre ur odpoveď. Aj oceníte, ak môžete posielať žiadne komplexné knihu alebo dokument o spôsobe momentov. Môj e-mailová adresa je segun_oyetunji@yahoo.com segun

Áno, existuje formula týkajú priestor a dĺžku dipólu pre Yagi antén, záleží na zisku a smerovosť frekvencie, môžu tieto vzorce u Easel nájsť v každom antén zozname, napríklad u Nájdete ju v: Teória a anténa design (Stutzman) CH 5

Tam je viac vecí na tomto webe, ako by ste mohli niekedy potrebovať na Yagi-Uda anténami. Stačí použiť funkciu hľadania pre "Yagi". Existuje najmenej päť stránok vlákien na túto tému.

Jedným z kritérií pre Yagi-UDI antény je šírka pásma. Ak máte maximalizovať zisk pásma je o niekoľko percent. Počas vojny 1939-1945 bol dizajn pre armádu, ktorá mala 40% šírky pásma, ale 3 dB nižší zisk. Ďalšie kritériá sú predozadný pomer a vedľajšími. Každý z nich má inú sadu element dĺžky a rozteče prvkov. Priemer boom (ak je kovový), má silný vplyv na výpočty. V rozsahu VHF len jeden palec rozdiel od daného dizajnu je dosť totálne zničiť výkon.

Ďakujem vám všetkým. Naozaj som dostal veľkú pomoc odkazov. : D

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back