Potrebujete pomoc! Na mojom poslednom roku projektu (ja som eleactronic Studní

I

icefish85

Guest
chlapci, som wan robiť domáce automatizácie s pomocou rúk sa telefón ovládať z domáceho zariadenia. nejakú predstavu, ako začať?, že by bolo lepšie, keby si referencie ^ ^ vďaka ..

Najprv sa učí, ako používať RX a TX modulom. ZigBee moduly sa zdajú byť populárny v týchto dňoch. Potom sa dozviete, ako rozhranie RX a TX modul s PIC pomocou UART.

Ahoj, Mohli by ste mi prosím povedzte, ktoré stránky ponúkajú niektoré poznatky k týmto? Ďakujem vám. Ak chcem použiť modrý zub na kontrolu domáceho zariadenia i sa potrebujú naučiť, ktorý z nich? Díky moc:) [size = 2] [color = # 999999] Pridané po 7 minútach: [/color] [/size] mám len veľmi základné znalosti v oblasti elektroniky, a dúfam, že u mňa môže viesť kroky tvorby to. teda to, čo si kúpiť, čo sa učiť prvý .. atď Vďaka, ospravedlňujem sa za svoju angličtinu.

Áno, som si čítal o ovládanie pomocou telefónu SIEMENS Myslím, že majú nové technológie v tomto feild. Ak navštívite ich webovej stránky som si istý, budete mať jasnú predstavu, ktoré vám pomôžu vo vašom projekte

hmm .. ja viem, ako je možné využiť Bluetooth pre ovládanie domácich zariadení? ZigBee modulu je vytvoriť sieť jediné správne?, kde sa môžem naučiť využívať tieto technológie ako ZigBee, TX, RX a mal by sa učím aj IR prijímač? Ďakujem za pomoc:) [size = 2] [color = # 999999] Pridané po 5 minútach: [/color] [/size] ja skontrolovať na webových stránkach SIEMENS ale tam bol len úvod ... softvér aj hardvér časť na mňa bola zlá, pretože som nikdy do žiadneho projektu, ako som len vedieť, ako na riešenie problémov okruhu ... Naozaj nové v projekte, tak to dúfam, u chlapa je mi jasné pokyny ^ ^ vďaka vopred ..

[Quote = icefish85] mám len veľmi základné znalosti v oblasti elektroniky, a dúfam, že u mňa môže viesť kroky aby bol tento. [/Quote] Icefish85, možno by ste mali robiť projekt v oblasti vám vyhovuje. Robiť vaše posledné projekt a nám robiť všetku prácu, nie je správne. Vyberte si oblasť, ktorú sme dobre a poznať. Po druhé, máte základné znalosti v oblasti elektroniky? Ako je to, že ti pomôže? Ak si kúpite všetko, čo z regálu, domácej automatizácie od nuly, nie je jednoduchá vec. Daj na moju radu a robiť niečo iné ....: cry:

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back