Potrebujete pomoc indukčné simulácie v ADS

B

Beardolphinaries

Guest
Ahoj, ja robím cievky design ADS a stretol problém. Mal som v úmysle navrhnúť cievku s ochranou podzemných vzorom na polysilicon vrstvy. Avšak, ja neviem, ako sa connet tento štít na zem? Všeobecne dva interné porty sú pripojené na oboch koncoch špirály induktora. A ja tomu kryt na poly vrstvy. Čo iného by som mal urobiť? Vďaka za informácie.

každý subjekt robil podobný dizajn predtým? Ja naozaj potrebovať nejakú pomoc. Díky moc.

Tento štít sa obvykle skladá zo silikónu a shouldbe pripojený k zemi tým, že pridá PO-M1 kontakt a M1 by mala byť viazaná na systémové zemi. Dajte jednostranné porty kovovou vrstvou pre každý uzol vrátane ochranného prístavu a simulovať it.You bude mať 3 porty zariadení v simulácii tesbench.In tento testbench, pripojte tienenie spojené port priamo na zem alebo použiť ekvivalentné obvod, ktorý bude reprezentovať kovové spojenie medzi Váš štít a skutočný dôvod. Pripojte jeden z živého prístavu na zem a urobiť simuláciu nájsť vstupnej impedancii coil.Other živého prístavu bude slúžiť ako pozorovací prístavu na simuláciu. Imaginárny časť tohto impedancewill je indukčnosť, bude reálna časť tvoria série odpor. Týmto spôsobom môžete nájsť Q faktor ..

Díky moc za podrobné vysvetlenie. Podľa Vašej odpovede, musím vytvoriť symbol pre indukčné rozloženie a simulovať to v schéme okna, je to, čo máte na mysli? Avšak, som simulovať to v okne rozvrhnutie? Chcem povedať, čo je "krajina" v okne rozvrhnutie? Impulz na použitie od Agilent povedal, že "GND" nie je uznaná hybnosti. Namiesto toho sa zdá, že existuje druh portu len "referenčné zemi". Je to jeden musí byť použité? Urobil som to skúsiť, ale zdá sa nefunguje. Stretli ste to niekedy? Díky moc. Mimochodom, "živý prístav" je jedným zo snímača koncov, je to tak?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back