Potrebujete pomôcť ~! základných elektrických obvodov.

P

paraon00

Guest
Študujem tak jednoduché CC a RC obvody. Čísla pripojený nižšie, som spočítal napätie niektoré uzly, kedy je ideálny zapnutom pri t = 0. Počiatočný stav je uvedený nižšie. t0, je spínač uzavretý a V1 = V2 = 2.25V od poplatku conservasion zákonom. Je to správne? Po druhé, je rovnaký počiatočný stav venovať nasledujúcom obrázku. t0, je uzavretý spínač. Ako môžem vyriešiť V3, V4? Zákon zachovania náboja môže byť aplikovaný na tú zase? Prosím, pomôžte mi. Ďakujem.

Boli ste múdre predpokladať konštantný nabíjania než zachovanie energie pre prvý prípad. Je to často diskutované ako druh paradox, ale v skutočnosti nejakú energiu stratí, žiarením, odporové straty alebo čo si prajete. Druhý prípad je jednoduchšie, príčinou nabíjanie a zákona o zachovaní energie samozrejme majú rovnaký výsledok.

Ďakujem vám! MKO. Je prekvapivé, sa mi, že druhý prípad s rovnakým výsledkom, ako prvý sa! Myslel som, že V3 a V4 sú aj po t = 0, pretože prechodové charakteristiky urobiť nejaké starosti straty R1 a C4. [Quote = MKO] Tie boli rozumné predpokladať konštantný nabíjania než zachovanie energie pre prvý prípad. Je to často diskutované ako druh paradox, ale v skutočnosti nejakú energiu stratí, žiarením, odporové straty alebo čo si prajete. Druhý prípad je jednoduchšie, príčinou nabíjanie a zákona o zachovaní energie samozrejme mať rovnaký výsledok. [/Quote]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back