Potrebujete pomôcť s meranie impedancie v HFSS

E

erdem352

Guest
Vážení priatelia, mám jednoduchý problém, ktorý nemôžem vyriešiť. Povedzme, že máte 3D tvar všetkého druhu. Ako sa meria impedancia tohto tvaru na niektoré frekvencie v HFSS? Bol som pripojenie waveport a hľadania Z vo výsledkoch, ale taktiež závisí na Z Z0 a Z0 sa líšia pre rôzne veľkosti waveport. Viem, že by to mohlo byť tak jednoduché a ja som jednoducho chýba bod, ale potrebujem pomôcť čo najskôr. Díky moc.

Predtým, než ktokoľvek môže začať, ktorý vám pomôže s otázkou, ako to je potrebné definovať hranice vášho problému. V súčasnom stave otázka je príliš všeobecná a nie je zameraná. Vaša otázka je ako pýtať, ako navrhnúť auto, bez toho aby sa zameraním stačí povedať, či je to pre ovzdušia, vody alebo pozemnej dopravy. HFSS možno vypočítať impedancia všeobecných 3D tvarov a waveports slúži k tomu výpočty. Spôsob, ako začať, je prejsť niektoré z výukových materiálov Ansoft a práce tých, získať nejaké skúsenosti a znalosti so softvérom.

Vďaka za vašu správu. Povedzme, že mám kocku niektoré vodiče so stranou rozmer 2 cm. Ako nájdem impedancia tejto štruktúry na 1 GHz? Bol som pomocou waveport, ale aj Z0 a Z závisí od rozmerov vĺn prístavu, tam som sa stohovať. vďaka.

Ja by som modelu prenosové linky, ktoré som zamýšľal použiť na vybudenie kocky a dať vlny portu na to. Koaxiálny kábel je jeden kandidát. Môžete miy tiež chcieť zahrnúť nejaké umelé krajiny.

Aby bolo možné vypočítať impedancia, najprv u potrebovať krajine odkaz, skúste nakresliť iného leteckého kockou obsahujúce dirigent kocky, a Pece priradiť k jednej strane vzduchu pole ako referenčné krajín pri zachovaní ostatných 3 ako RAD Perfect H hranice, ďalšie 2 opačnej strane kocky budú využité pre vlnu prístavu, pokiaľ ide o rozmer Veterníkovi byť veľká v porovnaní s dirigentom kocky. Dúfam, že to pomôže

Díky moc za pomoc. Trochu som sa simuláciou koaxiálneho kábla, je to v poriadku pre kmitočty v niektorých GHz, ale HFSS dáva chyba pre nízke frekvenčné analýzu. Ako môžem analyzovať svoje štruktúry na 10 kHz? Díky moc

Možno budete chcieť zamyslieť dĺžky vlnovej dĺžky pri 10 kHz v porovnaní s 2 cm.

U cant meracie impedancia vlny portu pre 3D štruktúry becuse vlny portu definovať na lietadlo a jeho imepedence je závislá iba na tvare tejto rovine, ale môžete používať PSV vo výsledku a relatívny, že impedancia

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back