Potrebujete pomôcť s digitálnymi a programovanie

Z

Zocratez

Guest
Potrebujem, aby dekodér pre priemyselné propuoses. - Najprv musím previesť na 30 bitový digitálny vstup pre digitálny výstup 8 bitov. - Jeden logické úrovne bude zobrazovať, ak všetky bity sú vysoké, musí byť hodnota nulová, ale keď jeden z 30 vstupov nefunguje (Zero Logic), musí preukázať, ktorý zo vstupov je ten, ktorý nefunguje ( nie je spojené). - Logická úroveň sa rovná vysoká je 24 voltov, tak som sa napríklad intregated obvod, ktorý by mohol brániť, že napätie. - Ak sa dva IR viac vstupy nie sú spojené to musí ukázať len jeden z týchto vstupov. Naozaj potrebujem pomoc s tým, som apreciate nejakú radu by ste mi mohol dať, vďaka.

Jedná sa o FPGA / CPLD forum, ale môže byť jednoduchšie použiť malý mikroprocesor, ako je napríklad Microchip PIC alebo Atmel AVR. Vyberte si ten, ktorý má dostatok I / O pinov. Potom môžete napísať malý program, ktorý prehľadá vstupné kolíky a výstupy požadované odpovede. Len veľmi málo digitálnych IO znesie 24V, ale môžete ľahko previesť na 24 vstupov do nižšieho napätia pomocou jednoduchého delenia odporu napätia alebo odpor diódy obvodov.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back