Potrebujete pomôcť pri použití Visual Basic 6 so sériovými porty

S

sanjay

Guest
Ahoj, ja som trochu používa Visual Basic 6 a potrebujú informácie .. alebo nejaké dokumenty, ktoré môže poskytnúť niektoré poznatky alebo niekoľko príkladov na použitie Visual Basic 6 a programovanie v ňom pre sériové porty. Viem, ako to urobiť v Jave, ale chcete vedieť, vo Visual Basic 6 viem, že to urobiť trhough MSComm 6, ale napríklad niektoré príklady už urobili veci pomôcť chcel by som byť ocenil Vďaka

hai, v MSDN, u si ukážkový súbor mscomm z toho u dozvedieť veľa o tom bye

fragment kódu: private function MakeString (v As Variant) As String Dim t As String t = "" For i = 0 To UBound (v) t = t & Chr (v (i)) Potom som MakeString = t End Function Set objComm = CreateObject ("MSCOMMLib.MSComm.1") objComm.CommPort = iPortNo objComm.Settings = "38400, N, 8,1" objComm.Handshaking = 0 = 0 objComm.InputLen objComm.InBufferSize = 512 = 1 objComm.InputMode objComm . NullDiscard = False objComm.DTREnable = False objComm.RTSEnable = False objComm.EOFEnable = False objComm.RThreshold = 10 'k ničomu, budú udalosti nie je možné prepustiť objComm.PortOpen = True objComm.Output = "?" lCount = 0 Do SleepEx 10, False = lCount lCount + 1 slučke, kým (objComm.InBufferCount> 20) alebo (lCount> WAIT_COUNT) msResult = MakeString (objComm.input), dúfam, že to pomôže pozdravy z Nemecka

Ďakujem vám chlapi za všetku pomoc, .. Je nejaká miesta, kde možno nájsť projekty v praxi a dostať svoje špinavé ruky na len preto, aby myšlienku tejto veci

Dobrý deň, mnoho otázok EPE časopisov vzťahuje táto téma hľadanie ebooks, ako sa môžete stiahnuť EPE Magazine. Zbohom

Jo, ďakujem vám ľudí za Pridal informácií. Je to veľmi pomôže. Vďaka

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back