Potrebujete pomôcť: PLL na 50 Hz

E

emreozer

Guest
Ahoj všetci musím navrhnúť PLL na 50 Hz. Niekto mi poradiť zapojenia? Vďaka

50 Hz je veľmi pomalé. Skontrolujte, či Razavi kniha pre schémy.

Áno, viem, že 50 Hz je veľmi OW frekvencia, ale to je špeciálne aplikácie. Mohli by ste mi sadne Razavi kniha odkaz? Vďaka

Návrh analógových obvodov CMOS Integrovaný - Behzad Razavi. Má dobrú kapitolu o PLL. Domnievam sa, že hlavný rozdiel medzi analógovým a digitálnym PLL PLL bude v návrhu Kontrolný oscilátor napätia.

Problém vidím, je to, že budete potrebovať referencie FRQ. musí byť min 10x milenca spĺňajú všetky požiadavky na stabilitu slučku PLL. Pamätajte si - Razavi a spol do zanedbávanie veľa vecí, pretože analýza by bola príliš copmlicated. Takže - dostať referenčná frekvencia B - návrh VCO beží najmenej 10x vyššia C-boj s filtrom - ak je na čipe - sorry žiadnom

[Quote = Teddy] Problém vidím, je to, že budete potrebovať referencie FRQ. musí byť min 10x milenca spĺňajú všetky požiadavky na stabilitu slučku PLL. Pamätajte si - Razavi a spol do zanedbávanie veľa vecí, pretože analýza by bola príliš copmlicated. Takže - dostať referenčná frekvencia B - návrh VCO beží najmenej 10x vyššia C-boj s filtrom - ak je na čipe - Ospravedlňujeme sa nijako [/quote] Dobrý deň, Teddy, čo je "referenčná frekvencia"? Bude to signál, že ide do PFD, v tomto prípade 50 Hz? Aj o referenčnej frekvencii je aspoň 10x menšie uspokojenie slučky stability ... Môžete uviesť knihu alebo časopis zmienky o tomto? Vďaka!

Chcem sa regenerovať 50 Hz, a tak chcem použiť PLL. Mi niekto povedať, ďalší signál regeration metódou? vďaka

Áno, to bude PFD Urobiť VCO na vyššej frekvencii a rozdeliť ho až na knihu 50 Hz, alebo použite Razavi zadarmo - PLL výkon, simulácie a dizajn - Dean Banerjee - je to niekde tu. Tam sa dozviete, čo DD Ale poviem vám 50Hz - dúfam, že to bude z discretes ....

Môžete použiť PLL IC alebo flip flop to nebude mať vplyv na nízke frekvencie

Vďaka za všetky, ale vysvetlenie výstupného napätia na PLL musí byť sínusové vlnenia, nie je pravouhlý. Vie niekto, PLL na 50 Hz (má sínusový výstup)?

Ahoj opäť Môžem navrhnúť PLL pomocou NTE864 alebo XR-2206 (Waveform Generator)? Každý, kto má aplikáciu poznámku NTE864 alebo XR-2206 alebo generátora signálu circut schéma? Každý, kto to urobil skôr? Vďaka

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back